Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

23.10.11 Hi-Fi show 12.-13. novembra 2011. – Holiday Inn

HiFiles Show 2011 II

I ovaga puta smo se potrudili da Vam za najnoviji hi-fi show pripremimo nesto potpuno novo, sto ce Vam se sigurno dopasti kako u vizuelnom tako i u zvucnom smislu. U pitanju je potpuno novi Dynaudio zvucnik iz njihove najuspesnije serije Focus i to model Focus 340. Ovaj lepotan se u svim parametrima idealno uklopio izmedju manjih Focus 260 (220Mk2) i velikih Focus 380 (360). Prvi testovi u stranoj strucnoj stampi pokazuju njegovu zvucnu superiornost uz komentare da ove po svemu fenomenalne kutije premasuju kvalitet njihove cak i mnogo skuplje konkurencije. Mnogo vise detalja o ovom zvucniku pogledajte ovde. Analizirajuci nase dosadasnje nastupe odlucili smo da za amplifikaciju izaberemo nesto iz programa americkog VTL-a koji je odgovarajuci po zvuku i ceni. Vise o tome pogledajte ovde.

Na ovaj nacin zapravo pravimo svim zainteresovanim kupcima predlog idealne kombinacije o kojoj mogu da razmisljaju kao neki njihov buduci izbor. Izvor ce biti definisan naknadno vec u zavisnosti od okolnosti da li ce narucena oprema stici na vreme. Kao i do sada kablovi po celoj liniji ce biti iz produkcije Transparent Audio koje smo koristili i u prethodnom periodu sa nivoima kvaliteta koji su bili primereni sistemu koji je prezentovan.

Ali, kao i na predhodnoj prezentaciji imacemo i jedno malo iznenadjenje o kome sada ipak necemo govoriti vec Vas pozivamo da dodjete i zajedno sa nama uzivate u vrhunskoj prezentaciji i zvuku.

Imajuci u vidu visok kvalitet sistema koji ce biti predstavljen kao i okolnost da ce nas u dva dana vikenda posetiti dosta ljudi koji ne zive u Beogradu a dolaze samo jedan dan, odlucili smo da ovoga puta slusamo samo ovaj sistem.

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dodju i zajedno sa nama uzivaju u vrhunskom dozivljaju zvuka visoke vernosti.

Vaš VOX TRADE

Focus 340VTLTransparent


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu