Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

26.09.12 All-in-one sistem ECI 6DS

Prateci inovacije u nauci rukovodstvo i inzenjeri Electrocompanieta su odlucili da njihovo best buy integralno pojacalo ECI 5 Mk2 unaprede digitalnim opcijama, cime je nastala nova zvezda koja ce se zvati ECI 6 DS. Ideja je jednostavna, i sledi svetski trend i cinjenicu da je sve veci broj audiofila koji se okrecu reprodukovanju muzickih materijala sa kompjutera. Ovo je trenutno najbolji i najjednostavniji nacin da se slusa muzika u mnogo boljoj rezoluciji, koju nam inace moze pruziti standardni CD.
Novi ECI 6DS ce biti pravi all-in-one sistem koji ce moci da reprodukuje muziku sa Vaseg racunara u kablovskoj (USB) ili bezicnoj (WiFi) varijanti. Bez ikakvih problema cete moci da prikljucite Vas Blu-ray player, CD-DVD player ili satelitski radio-TV digitalni tjuner. Prednji akril je blago zaobljenih ivica, sto doprinosi lepsem i elegantnijem izgledu dok je komandovanje jednostavno i lako, a obavlja se pomocu izuzetno lepog i funkcionalnog daljinskog upravljaca.
Za bazu samog pojacala je iskoriscen ECI 5Mk2, cija je snaga nesto povecana pa sada iznosi 2× 125 W (8 Ohma) sto mu daje dodatni kvalitet.
Prema prvim reakcijama strucne stampe moze se ocekivati da ce, zahvaljujuci izuzetnim performansama i mogucnostima, ovaj novi integralac veoma brzo postici jos veci uspeh na svetskom trzistu, nego sto je to slucaj sa sjajnim ECI 5 Mk2.
Novo pojacalo mozemo ocekivati krajem oktobra i na srpskom trzistu. Mi smo nestrpljivi a verujemo i mnogi od Vas…Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu