Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

17.02.2017 Osam prestiznih nagrada za MOON Neo 260D

Od momenta kada se pojavio bilo je potpuno jasno da je u pitanju izvanredan uredjaj koji ce uskoro postati pravi hit. Za svega dve godine zivota za izuzetan kvalitet je osvojio cak 8 prestiznih nagrada najpoznatijih svetskih HIFi magazina kao sto su The Absolute Sound (USA), Hi-Fi News (England), Stereo (Nemacka) itd. Svakako treba posebno posebno napomenuti da je od najkvalitetnijeg hifi magazina The Absolute Sound (TAS) iz amerike tri godine uzastopno dobijao najznacajnije priznaje koje magazin dodeljuje samo najboljim uredjajima a to je nagrada Editor’s Choice.

Pored prelepog dizajna krase ga i izuzetne zvucne karakteristike pa su ove nagrade potpuno logicne i ocekivane. Veliki broj digitalnih ulaza i izlaza omogucava vlasniku veliku upotrebljivost samog uredjaja sto znaci da ga mozete koristiti i kao centar Vaseg digitalnog sistema. Na trzistu mozete naci bolje CD plejere ali ne za ovu cenu pa za MOON 260 D zaista mozemo reci da predstavlja pravi best buy.

Pored luksuznog i atraktivnog izgleda prednja aluminijumska ploca se moze izabrati u crnom, srebrnom ili dvobojnom finisu vec prema Vasim afinitetima.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu