Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

17.10.13 Hi-Fi sajam u Holiday Inn-u 9-10 Novembra 2013

Tradicionalno, nasa najbolja hifi revija HiFiles i ove godine organizuje hi-fi sajam koji ce biti odrzan 9 i 10 novembra 2013 u Holiday Inn hotelu. Iako su vremena teska vecina distributera se odazvala pozivu organizatora pa verujemo da ce audiofili iz Srbije i okruzenja imati sta da vide a naravno i da cuju.
Kao sto ste vec mogli da procitate u predhodnoj najavi opet su nam stigli fantasticni monitorski Dynaudio Confidence 1 Mk2. Komentari svih onih koji su nas posetili i koji su culi ove zvucnike su vise nego pozitivni pa smo odlucili da sirem auditorijumu predstavimo upravo ove lepotane. Za pogon cemo ovoga puta koristiti cevnu amplifikaciju po misljenju mnogih, vec duze vreme najboljeg svetskog proizvodjaca lampaskih pojacala US firme VTL uz odgovarajuci CD player iz MOON ili EC ponude. Kao i do sada kompletna kablaza ce biti bazirana na Transparent Audio kablovima odgovarajuceg nivoa.
Potpuno smo sigurni u uspeh nase prezentacije pa Vas pozivamo da obavezno posetite sajam i nasu salu OSTROG kako bi zajedno sa nama uzivali u pazljivo biranoj muzici i vrhunskom zvuku.
Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu