Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

21.03.2009 Prolecni Hi-Fi sajam u Holiday Inn-u

Tokom vikenda 4 i 5 Aprila od 12-19h u hotelu Holiday Inn ce se u organizaciji naseg najpoznatijeg casopisa Hi Files odrzati hi-fi sajam na kome ce ucestvovati i Vox Trade.
Kao i ranije, uvek smo se trudili da Vam obezbedimo komponetne koje do sada jos niste culi pa ce i ovoga puta na displeju po prvi put biti potpuno novi program.
Kada su u pitanju zvucnici opredelili smo se za najnoviji model DYNAUDIO zvucnika model FOCUS 360.
Od decembra 2008 kada je izasao na scenu dobija samo najvise ocene pa ne cudi sto ga je najpoznatiji hi-fi casopis Hi-Fi Review iz Hong Konga vec proglasio za najbolji zvucnik u 2008 godini. Nakon prvih testova u raznim revijama jasno je da je u pitanju kutija izuzetnih vizuelnih i zvucnih karakteristika ali po neverovatno prihvatljivoj ceni. U prilog ovome ide konstatacija nemacke revije STREOPLAY koja izmedju ostalog kaze:“Zvuk Focusa 360 pripada kategoriji zvucnika koji kostaju i do 3 puta vise”.
Amplifikacija i CD plejer ce biti poverena firmi MOON i to modelima i-7 i Supernova. MOON I-7 je najbolji integralni pojacavac ovog proizvodjaca i cenovno se kao i Moon Supernova uklapa u koncepciju Focus-a 360. Kablovi ce kao i uvek do sada biti Transparent Audio.
Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruze i uzivaju u dobrom zvuku.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu