Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

13.10.10 Veliki Hi-Fi show 6.-7. novembra 2010. – Holiday Inn

Na radost mnogih audiofila iz zemlje Srbije, ali i okruzenja i ove jeseni ce se odrzati hi-fi show u organizaciji naseg najpopularnijeg hi-fi casopisa Hi-Files, kao i do sada u hotelu Holiday Inn. Firma Vox Trade je svoje predstavljanje rezervisala za prvi vikend novembra, a pripremili smo Vam nekoliko izuzetno interesantnih i do sada nevidjenih stvari. Ovoga puta smo odlucili da Vam predstavimo jedan od najuspelijih i najboljih zvucnika u kategoriji do 30.000 EURO Dynaudio model Confidence 4. Razloge zbog kojih ga je svetska strucna stampa stavila u vrh dvostruko skupljeg razreda cucete i Vi za vreme nase prezentacije. Vise o ovom fascinantnom zvucniku mozete pogledati na http://vox-audio.com/dynaudio_confidence

Da bi zvucnici dali sve od sebe, pobrinuce se najkvalitetniji amplifikacijski par kanadske produkcije SIM AUDIOMOON, a to su njihovi najbolji monoblokovi MOON W 7m RS sa svojih 500W po kanalu na 8 Oma ili 1.000 W na 4 ohma, i njihovo najbolje predpojacalo MOON P8 RS http://vox-audio.com/moon_evolution. Ono o cemu mi uvek govorimo i na cemu insistiramo je sinergija komponenata o kojoj smo kao i do sada veoma vodili racuna. Interesantno je da obe fabrike, a posebno Sim Audio, na sajmove koji se odrzavaju u Kanadi i USA gotovo iskljucivo idu sa zvucnicima DYNAUIDIO. Ovo svakako nije slucajnost vec pazljivo napravljen izbor u cilju sto bolje prezentacije.

Kao i do sada kablovi po celoj liniji ce biti iz produkcije Transparent Audio koje smo Vam predstavljali u predhodnom periodu na nivoima koji su bili primereni sistemu koji je prezentovan.

Imajuci u vidu izuzetno visok kvalitet sistema koji ce biti predstavljen kao i okolnost da ce u dva dana vikenda doci dosta ljudi koji ne zive u Beogradu, odlucili smo da ovoga puta slusamo samo ovaj sistem.

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dodju i zajedno sa nama uzivaju u vrhunskom dozivljaju zvuka visoke vernosti.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu