Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

17.03.10 V T L u Srbiji

Tokom svih ovih godina rada sa high end uredjajima cesto pitanje nekih audiofila je bilo “Zasto u svojoj ponudi nemate i nekog proizvodjaca koja radi cevna pojacala?” Da budem iskren nije mi bilo lako da udjem u potpuno drugaciji koncept stvaranja zvuka visoke vernosti, ali je pitanje bilo toliko cesto da sam se poslednjih nekoliko godina dosta posvetio istrazivanju ovakve opcije, a rezultat je upravo VTL! Ovo je poznata, stara firma cije uredjaje sam veoma pazljivo analizirao i slusao na bezbroj svetskih sajmova, a moram da priznam da su mi dodatnu podrsku pruzile i mnoge kolege koje vec imaju iskustva sa ovom legendom. U ovom su me narocito podrzali prijatlji iz Dynaudio USA koji cesto koriste upravo VTL za prezentaciju Dynaudio zvucnika. Ne treba zaboraviti ni naseg dugogodisnjeg saradnika Brad O‘Toole-a iz Transparent Audia koji takodje veoma rado za prezentaciju kablova koristi VTL sto dodatno pokazuje da je nasa kombinacija Dynaudio + VTL + Transparent dobitna i da je samo pitanje mogucnosti i licnih afiniteta sta izabrati.
Na kraju se zaokruzilo misljenje vecine da je u pitanju, verovatno u poslednjih nekoliko godina, najkvalitetniji proizvodjac cevnih pojacala i predpojacala. Po misljenju mnogih svetskih hi-end autoriteta VTL poseduje sve najznacajnije karkteristike cevne koncepcije, ali i izuzetno dobru definiciju i kvalitet bas podrucja koji su do sada imali samo najkvalitetniji tranzistorski pojacavaci.
Svi ovi argumenti su bili vise nego dovoljan razlog da se nasoj ponudi pridruzi i VTL. Vec od septembra 2009. ce u nasem ofisu moci da se vide i cuju ovi veoma atraktivni, ali pre svega zvucno superiorni pojacavaci. U ponudi ce biti sve 3 serije kako bi se zadovoljio sto siri krug kupaca. Kao sto smo to uradili na proslogodisnjem septembarskom sajmu kada smo koristili pojacala Electrocompaniet na Dynaudio zvucnicima i kablovima Transparent, tako smo Vam na ovogodisnjem aprilskom sajmu predstavili kanadski MOON sa kojim ste sudeci po reakcijama takodje bili izuzetno zadovoljni.
Kao sto ste verovatno vec culi tokom poslednjeg septembarskog vikenda, tj. 26. i 27. u hotelu Holiday Inn ce se odrzati audio sajam u organizaciji naseg popularnog hi-fi casopisa HI-FILES a ideja je da Vam predstavimo VTL u najboljem svetlu. Vise informacija o tome cemo Vam dati uskoro.

Srdacan pozdrav VOX TRADE Mladja VojinovicPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu