Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

09.02.2010 Hi-Fi show 27.-28. marta 2010

Sigurni smo da Vam utisci sa poslednjeg, septembarskog hi-fi sajma jos nisu izbledeli a vec se svi „ostrimo” za novi, prolecni sajam dobrog zvuka. Kao i ranijih godina pripremicemo Vam dve postavke, skuplju i jeftiniju koje bi u svojoj kategoriji cena trebalo da pruze maksimalno dobar zvuk. Kao sto znate tokom prosle godine smo Vam prezentovali novosti koje se odnose na kanadski MOON i americki VTL pa su nas neki audiofili blago kritikovali da smo potpuno zapostavili Electrocompaniet. Ako govorimo samo o proslogodisnjim nastupima to je svakako tacno jer smo zeleli da Vam predstavimo neke nove firme i njihove proizvode pa su shodno tome proslogodisnje zvezde bile MOON i VTL. Ne treba zaboraviti da smo na prethodnim prezentacijama koristili proverenu i dobitnu kombinaciju Electrocompaniet + Dynaudio + Transparent Audio pa je i bio red da Vas upoznamo sa pazljivo izabranim kombinacijama nekih, za nase trziste, novih ali u svetu veoma cenjenih proizvodjaca. Sudeci po Vasim komentarima koje smo culi na sajmu i posle njega, bili ste izuzetno zadovoljni postignutim zvukom sto nam cini veliko zadovoljstvo i daje dodatnu motivaciju za dalji rad.
Dve nove postavke su koncipirane a deo opreme narucen, medjutim ovoga puta bismo zeleli da cujemo i Vase misljenje, sta je to sto bi Vi zeleli da cujete, a one koji vole da se igraju pogadjanja pozivamo da pogode sisteme koje smo zamislili. Neke naznake smo Vam vec dali i verujemo da ce Vam one biti od koristi ali ipak Vi morate biti precizni. Onaj ko pogodi komponente „malog„ sistema ce dobiti na poklon jedan par interkonekcionih kablova Transparent Audio Music Link kao nasu nagradu za trud i uspesno obavljen posao. Najuspesniji posetilac sajta koji pogodi komponente u „velikom” sistemu za nagradu ce od nas dobiti strujni kabl Transparent Audio Power Link Plus. Pozurite sa idejama jer je krajnji rok za pogadjanje 20.03.2010. a nagrade najuspesnijim ce biti podeljene tokom trajanja sajma. Javite se na vox@eunet.rs

Organizator Hi-Files ce nam pored muzickog dozivljaja prikazati i jednu veoma interesantnu prezentaciju sto ce biti razlog vise da nas posetite poslednjeg vikenda u martu tj. 27. i 28. marta 2010. u hotelu Holiday Inn i ponovo uzivate u vrhunskom zvuku koji smo odabrali za Vas.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu