Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

26.02.21 METRONOME AQWO

CD Player Metronome AQWO je prvi put predstavljen na minhenskom HighEnd sajmu u maju 2018. To je prvi SACD player koji je firma Métronome proizvela i time dala novi kvalitet ovom player-u. Prakticno odmah po izlasku na trziste je dobio bezbroj nagrada za kvalitet a od najuticajnije kineske revije “HiFi review” u veoma jakoj konkurenciji dobija nagradu za najbolji SACD player za 2019 godinu. Nagrade su se nizale pa je i Japanska revija “Super AV” modelu AQWO dodelila nagradu za najbolji CD/SACD player za 2020 godinu. Sve ovo potvrdjuje zaista izuzetan ukupan kvalitet proizvoda firme Metronome a posebno ovog CD player-a.
Kao i sve kombinacije koje je dizajnirao Métronome, AQWO pruza apsolutno analogni kvalitet zvuka. Uređaj ima brojne digitalne ulaze i izlaze, što omogućava upotrebu vise različitih izvora. Veliki 6,5-inčni display osetljiv na dodir je veoma funkcionalan i lako se čita s velike udaljenosti.
Po želji se AQWO može u izlazu opremiti lampama sto ce ovom vrhunskom CD player-u podici kvalitet na jos visi nivo. Kao i svi konverteri firme Metronome, AQWO dekodira PCM i DSD (do x8 = DSD 512).
U estetskom smislu novi AQWO je lepsi i masivniji od starijih generacija uređaja iz Metronoma, a dostupan je u srebrnoj i crnoj boji.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu