Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

16.10.2009 Bugatti Veyron & Dynaudio

Veyron front

Da li znate koji je najbrzi i najsnazniji “serijski” automobil na svetu? Da Vam pomognemo to je “cudo” iz fabrike BUGATTI i to model VEYRON GRAND SPORT. Pored obilja neverovatnih i moze se reci kosmickih resenja koja su primenjena prilikom izrade ovog “monstruma” svakako treba podsetiti da ima motor zapremine od 8l i celih 1001 KS. Ubrzanja od 0-100 km/h postize za samo 2,5 secunde a maksimalna brzina neverovatnih 407 km/h …
Da ne zaboravimo da sve ovo kosta oko 1.500.000 EURO sto takodje mnogo govori o klasi samog automobila. Ali, Bugatti sigurno ne bi bio ono sto jeste da nema i savrsen muzicki sistem u sebi. Birajuci najbolje za verovatno najboljeg konstruktori Bugattija su izabrali superiorni Dynaudio System specijalno razvijen upravo za ovaj automobil koji je nazvan “Puccini Sound System”.
Pored Bugattija Dynaudio muzicki sitemi su odavno u upotrebi kod svih modela Volvo automobila a tu su i svi najbolji modeli Volkswagena pocevsi od Golfa VI pa do ultra luksuznog Phaetona. Prema najavama jos se neki proizvodjaci iz ove TOP kategorije automobila interesuju za Dynaudio muzicki system sto znaci da ce nas uskoro obradovati slicnim novostima.
Vise o tome mozete videti na:

Automotive News: www.dynaudio.com/d/index.php

The Bugatti Site: www.dynaudio.com/d/auto/bugatti.php

Bugatti 1Bugatti 2Bugatti 3Bugatti 4Bugatti 5Bugatti 6Bugatti 7Bugatti 8


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu