Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

17.11.11 Izvestaj Hi-Fi show 12.-13. novembra 2011. – Holiday Inn

Rakun maskota DY

Na veliko iznenadjenje mnogih posetilaca u nasoj sali ovaj put je svirao i gramofon. Ovo je bilo iznenadjenje pre svega zbog okolnosti da gramofone nemamo u ponudi. Kao i na predhodnom sajmu kada smo slusali muziku sa traka zeleli smo da Vas opet prijatno iznenadimo pa smo odlucili da nam pored sjajnog Electrocompaniet CD plejera izvor bude i vinil. U ovakvim situacijama se uvek potrazi pomoc prijatelja a to je ovoga puta bio nas drug i audiofil Zeljko koji je mnogo pomogao da cela prezentacija bude jos zanimljivija pa mu se i na ovaj nacin zahvaljujemo. Tu su bili Aca i Goran koji su nam doneli nesto vinila iz svoje kolekcije kako bi izbor muzike bio raznovrsniji pa se i njima zahvaljujemo na drugarskoj pomoci.

Imajuci u vidu tesku ekonomsku situaciju neko moze da postavi pitanje cemu prezentovati sisteme cija je vrednost 15, 20 ili vise hiljada evra kada se zna da je broj kupaca takve robe mali. Nasa osnovna ideja lezi u edukaciji i slusnom iskustvu koje mnogi od posetilaca jos uvek nemaju pa su ovakve prezentacije najjeftiniji nacin da se stekne i ovakvo slusno iskustvo. Ne treba da zaboravimo da su koncerti ipak ono pravo a Vas audio sistem treba da Vam sto vise priblizi dozivljaj koncertnog izvodjenja uz sve moguce mane i ogranicenja koje namece stambeni prostor. Kada cujete dobar i prirodan zvuk pamtite ga jer ce Vam to iskustvo kasnije omoguciti da ga lako i brzo razlikujete od svega drugog pa makar u pitanju bile i nijanse. Prikazani sajamski sistem je jedan od mogucih a uz nasu pomoc uvek mozete sklopiti najbolju mogucu varijantu za konkretan prostor i Vase mogucnosti jer sve firme koje imamo u ponudi imaju skuplje ali i dosta jeftinije modele pa nas uvek mozete kontaktirati oko saveta.

Takodje mozemo da izrazimo veliko zadovoljstvo cinjenicom da su prvog vikenda u (za SE lampe) velikom prostoru nasi Dynaudio Focus 160 svirali sa lampama Bracinac i to po mnogim komentarima koje smo culi veoma dobro sto jos jednom potpuno razoblicava neutemeljenu pricu da se DY i SE lampe ne vole. VTL je tu laznu dilemu odavno demistifikovao.

Na kraju zelimo da se zahvalimo organizatoru za dobro obavljen posao a posetiocima na solidnoj poseti i lepom i prijateljskom druzenju tokom prezentacije.

Vaš VOX TRADE

ORACLE Delphi IVpriprema gramofonaSistemSME-IV + EMT


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu