Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

5.10.2016 Hi-Fi show 29. i 30. oktobra – Holiday Inn

Ovogodisnji audio sajam je pomeren nedelju dana ranije pa se nadamo i lepom vremenu koje ce naterati mnoge, koji se premisljaju, da dodju na ovogodisnju “zurku”, koja se odrzava, kao i ranije u hotelu Holiday Inn.
Za ovogodisnji hifi sajam smo odlucili da Vam prikazemo jednu cenovno prihvatljivu i izuzetno muzikalnu i kvalitetnu kombinaciju koja ce biti interesantna mnogim audiofilima iz Srbije i okruzenja. Zvezda nase prezentacije ce biti najmanji iz nove Dynaudio serije Contour model 20. Ova nova serija zamenjuje dosadasnju izuzetno uspesnu seriju u kojoj smo uzivali proteklih godina.
Nova Contour linija spada u high-end po svemu, kako po prelepom novom dizajnu tako i po inovativnim resenjima koja garantuju vrhunski zvuk, na koji smo kad je Dinaudio u pitanju i navikli. Novu seriju smo bili u prilici da vidimo i cujemo tokom ovogodisnjeg hifi sajma u Minhenu, pa otud nas optimizam kada je dobar zvuk u pitanju.
Da bi sve radilo kako treba novim DY Contour 20 ce pomoci Moon amplifikacija i to jedan od najboljih integralnih pojacala koje mozete naci na svetskom trzistu, a to je model Moon i-7 koji je vlasnik cak 11 svetskih nagrada za kvalitet i vrhunski zvuk. Izvor ce biti njegov logicni par CD plejer Supernova koja je do sada osvojila 7 svetskih nagrada sto dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Sto se tice kablova tu se razumljivo nece nista menjati, jer su kablovi iz kuce Transparent Audio odavno postali referenca, pa ce to tako i ostati.

U pitanju je jedan veoma kvalitetan i dobro uparen hi-end sistem pa smo sigurni da ce se i Vama dopasti.
Zbog velikog interesovanja audiofila za Dynaudio bezicni XEO program pored glavnog sistema bice izlozeni novi XEO 2, XEO 4 i podnostojeci XEO 6 ali njih necemo ukljucivati.

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dodju i zajedno sa nama uzivaju u vrhunskom dozivljaju zvuka visoke vernosti.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu