Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

5.3.2019 Nova serija EVOKE

Dynaudio, legendarni proizvodjac vrhunskih zvucnika je za ljubitelje dobrog zvuka pripremio novu seriju EVOKE. Ova nova linija se sastoji od 5 pasivnih zvucnika koji su konstruisani prema najnovijim tehnologijama koje su njihovi inzenjeri razvijali tokom poslednjih nekoliko godina a koja su pokazala svoju superiornost kod modela iz serije Contour i Confidence. Projekat linije je zapocet od „belog papira“ sto znaci da EVOKE serija nije unapredjena veoma uspesna serija Focus vec su u pitanju novi zvucnici radjeni na bazi najnovijih tehnoloskih resenja koja su visestruko proverena u Dynaudio Sound centru i fantasticnom „JUPITER“ sistemu za testiranje zvucnika. Serija se sastoji od dve monitorske kutije, Evoke 10 i Evoke 20, dva podnostojeca zvucnika, Evoke 30 i Evoke 50 i na kraju za ljubitelje kucnog bioskopa tu je centralni Evoke 25C.
Na kraju nov, prelep dizajn i finis u prirodnom furniru ce privuci cak i one najzahtevnije estete pre nego sto cuju ove nove lepotane iz Dynaudia. U ponudi su 4 nove boje i to Crni i Beli klavir lak, Walnut Wood i Blonde Wood koje ce siguni smo, lako naci posebno mesto u Vasoj sobi.
Novu seriju mozete videti i cuti i kod nas pa se javite i odmah zakazite slusanje nove serije EVOKE.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu