Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

8.3.2016 Godisnje nagrade revije STEREOPLAY

Mnogobrojne nagrade strucnih magazina koje je DYNAUDIO dobio za skoro 40 godina postojanja i za program pasivnih zvucnika su postale normalna pojava, medjutim, poslednjih nekoliko godina u fokusu paznje strucne audiofilske javnosti je njihov aktivni i bezicni program.
Pojavom serije XEO otvorena je potpuno nova i revolucionarna strana u proizvodnji zvucnika. Ne postoji hifi revija koja ih je testirala a da im nije dodelila jednu od prestiznih nagrada medju kojima izdvajamo godisnju nagradu EISA koju predstavljaju poznati urednici hifi revija iz cele evrope.
Znacajan korak dalje ka pravom hi-end zvuku je napravljen predstavljanjem serije FOCUS XD koja se sastoji od 3 vrhunske kutije a nemacka revija Stereoplay je ovoga puta modelima Focus XD 200 i EXCITE X 14A dodelila godisnju nagradu za najbolji zvuk u kategoriji ili takozvano “Zlatno uvo”.
Kada na tako kvalitenu osnovu kao sto su Focus 160 i EXCITE X 14 dodate odgovarajucu kvalitetnu i odlicno uparenu elektroniku rezultat je logican pa ovakve nagrade nisu iznenadjenje i potpuno smo sigurni da ce ih biti jos jer su u pitanju novi modeli.
Svi oni koji su bili na proslogodisnjem audio sajmu mogli su se i licno uveriti u izvanredne kvalitete serije Focus XD i modela XD 400 koji smo Vam predstavili tom prilikom o cemu govore i Vasi veoma pozitivni komentari koje smo culi nakon sajma.
Bicete veoma iznenadjeni kada i Vi cujete nesto od novih digitalno aktivnih i bezicnih zvucnika pa dodjite da zajedno uzivamo u vrhunskom zvuku.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu