Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

13.06.11 Nova Dynaudio CONFIDENCE linija

New Confidence line

Jedna od najcenjenijih serija po kojoj je firma Dynaudio stekla svetsku slavu je svakako serija Confidence. Kako vreme donosi nove tehnologije i materijale, inzenjeri i rukovodstvo Dynaudia su odlucili da ovu legendarnu seriju osavremene i udahnu joj novi zivot, kako bi mnogobrojni ljubitelji vrhunskog zvuka i dalje uzivali u ovim pravim high-end zvucnicima. Od Juna 2011. u ponudi cete naci dve paralelne linije, poboljsanu Confidence seriju pod oznakom Mk2 i seriju Signature.
Spoljasnjost obe serije je nepromenjena, atraktivna i ekstravagantna kao i pre, ali su izvrsene znacajne prepravke i unapredjenja drajvera i skretnica dok je untrasnjost kutije ojacana i ukrucena cime su vibracije dodatno smanjene. Umesto dosadasnjeg ozicena na svim modelima su primenjeni legendarni OCOS kablovi koji su takodje dali svoj doprinos boljem zvuku.

Kod Mk2 verzije, pored cetiri standardne boje dodate su beli i crni klavir lak sto svakako povecava atraktivnost ovih prelepih zvucnika, dok su kod serije Signature odabrane samo dve boje koje su se vec dokazale kod jubilarnih Sapphire, a to su Mocca i Bordeaux. Obe boje su uradjene u high gloss finisu sto im daje jos glamurozniji i elegantniji izgled.

Tehnicki gledano Mk2 i Signature se ne razlikuju, ali buduci vlasnicu Signature serije ce pored lepseg izgleda imati ekskluzivni potpis vlasnika firme gospodina Ehrenholza na srebrnoj plocici, ali i desetogodisnju garanciju.

Ukupan rezultat svih inovacija i nove boje kabineta su rezultovale vizuelnom ekstravagancijom i muzickom prezentacijom koja nas apsolutno priblizava onome cemu audiofili teze, a to je potpuno prirodan zvuk i neverovatna muzikalnost.
Sigurni smo, a prvi komentari to i pokazuju da ce nove zvezde na Dynaudijevom nebu sijati jos lepse i snaznije od njihovih legendarnih prethodnika.

New C1 frontNew C1


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu