Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

16.09.20 Metronome "Le DAC"

Najnoviji konverter firme Metronome model “Le DAC” je od nedavno na svetskom trzistu ali za veoma kratko vreme je izazvao veliko interesovanje strucne stampe i audiofila. Izrađen je u klasičnom dizajnu Métronomea, a zahvaljujuci svojim sonicnim karakteristuikama zadovoljice potrebe i najzahtevnijih audiofila koji su uvek u potrazi za “vrhunskom” reprodukcijom zvuka ali ovoga puta po pristupačnoj ceni.
Le DAC ima ugrađen konverterski čip AK4493 koji omogućuje dekodiranje PCM datoteka do 384 kHz i DSD do 512 (DSD x8).
Métronome godinama ostaje veran japanskom proizvođaču Asahi Kasei zbog čipova za konverziju koji su poznati po svojim sjajnim tehnickim karakteristikama i po izuzetnoj muzikalnosti.
Odlican izbor procesora u kombinaciji s finom i pazljivo odabranom elektronikom rezultuje visokim kvalitetom reprodukcije zvuka uz prihvatljivu cenu. Le DAC ima sve potrebne konekcije pa ga istovremeno mozete povezati sa velikim broje uredjaja.
Prvi testovi u strucnoj stampi su potvrdili neosporan kvalitet i zavidnu reputaciju koju vec 30 godina uziva ova francuska firma.
Sa svojim klasičnim dimenzijama, Le DAC je dostupan u crnoj i srebrnoj boji a naravno mozete ga videti i cuti u nasem izlozbenom salonu.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu