Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

3.09.10 Noviteti u DM seriji

Od kako je predstavljena na hi-fi trzistu, serija DM je i dalje u vrhu interesovanja audiofila sirom sveta. Razlozi za ovo su mnogi, ali oni pre svega leze u izuzetno dobro odmerenom odnosu kvaliteta i veoma prihvatljivih cena. Osluskujuci informacije sa trzista, rukovodstvo Dynaudia je donelo odluku da se na trziste lansiraju jos dva nova modela cime bi upotpunili postojecu gamu zvucnika iz serije DM. Kao i kod predhodnih modela oznaka 3 predstavlja broj drajvera u kutiji a 7 velicinu basa koji se koristi u incima. Prvi slusni testovi su pokazali da je ponudjeni koncept zvucno veoma kvalitetan, i cenovno atraktivan pa je za ocekivati da ih trziste prihvatiti oberucke. Novi DM 3/7 je prvi florstander iz ove najpopularnije DY serije sa klasicnim konceptom koji cine 2 posebno pripremljena snazna basa 17W75 XL i legendarni svileni visokotonac D 28 MkII. Primenjena je takozvana 2,5 sistemska skretnica prvog reda, osetljivosti 86 dB/W/m potpuno linearne impedance od 4 Ohma, sto sve omogucava upotrebu pojacala snage do 200W. Kvalitet drajvera je vrhunski pa uz pazljivo projektovan i ukrucen kabinet od MDF-a i prednjom plocom debljine 2,5 cm se dobija veoma cvrsta i stabilna celina sa gotovo potpuno eliminisanim vibracijama sto u rezultanti garantuje dobar i muzikalan zvuk.

DM centralni

Za ljubitelje kucnog bioskopa tu je i DM centar, postavljen na elegantnom stalku koji kutiji dodatno omogucava podesavanje nagiba i lako prilagodjavanje u prostoru. I ovde je primenjen slican D 28 MkII visokotonac od svile koga podrzavaju dva mid-basa od 11 cm. Kada se ovim novajlijama doda par DM 2/6 i neki od DY subwoofera dobija se superiorna kombinacija surround zvuka uz veoma pristupacnu cenu.
Boje oba modela su prilagodjene seriji DM pa se i ovde moze birati izmedju veoma lepe rosewood i atraktivne crne. Ovi modeli ce biti u nasoj ponudi krajem godine pa se nadamo da ce se mnogi od Vas sa pravom odluciti za neki od modela iz ove popularne serije.
Vas Vox TradePriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu