Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

24.2.2009 Hi Fi sajam hotel Holiday Inn 13 i 14 Septembar 2008

Nas poznati Hi-fi casopis HI FILES je opet veoma uspesno organizovao sajam, koji je ovoga puta odrzan u hotelu Holiday Inn. U veoma prijatnom ambijenu izlagacima su ponudjene sale povrsina od 40-70m2 umesto uobicajenih hotelskih soba, koje su inace dosta manje. Ovakav prostor su oficijelni distributeri iskoristili za prezentaciju vecih i ozbiljnijih sistema, sto je bilo prijatno iznenadjenje za sve ljubitelje dobrog zvuka. Valja reci da su se gotovo svi izlagaci potrudili da obezbede veoma kvalitetne, ali i skupe sisteme na veliku radost posetilaca.
Firma VOX TRADE je u poslednjem momentu uspela da obezbedi jubilarni model firme DYNAUDIO koje je nazvan SAPPHIRE kao i najnoviju seriju zvucnika po imenu EXCITE. Kako to u zurbi cesto biva deo posiljke, koja nam je isporucena, se izgubio na putu od Danske do Beograda, cime je izgubljeno i dragoceno vreme, koje je planirano za veoma znacajno razradjivanje sistema. Srecom, velikim angazovanjem speditera izgubljeni deo posiljke je nadjen, ocarinjen i isporucen u petak 12.09.08., dakle na dan postavljanja sistema. Ovo je svakako bila velika steta jer smo prakticno ceo sistem, a narocito zvucnike koji su i najosetljiviji na usviravanje prvi put culi vece uoci prezentacije… Kako su prolazili sati zvuk je polako dobijao svoju formu, pa sa zaljenjem mozemo objektivno reci da smo najbolji zvuk imali poslednjeg dana iako sistem jos uvek nije pruzio ni deo onoga sto moze.

Ovoga puta smo se odlucili sledecu postavku;

Prema pozitivnim reakcijama prisutnih i velikoj guzvi, koja je bila sve vreme tokom prezentacije sistema, mozemo da budemo izuzetno zadovoljni onim sto smo prikazali, a sto nam je i bio cilj. Posete i pozivi koji su usledili nakon ove prezentacije su, na nasu veliku radost, jos vise potvrdili da smo bez obzira na potpuno nove komponente uspeli da napravimo vrhunski prirodan zvuk.
Za sledeci sajam cemo se potruditi da Vam prikazemo neke nove proizvode firmi sa kojima radimo, ali i proizvode nekih novih firmi koje ce takodje biti u nasem distributivnom programu, cime bi Vam priblizili krem svetskog hi-enda.
Do sledeceg sajma Vam se zahvaljujemo na poverenju i ocekujemo Vas u nasem novom prostoru koji se i dalje nalazi u okviru Sava Centra, takozvanoj delegatskoj jedinici 34 na 2. spratu.

Vas Vox TradePriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu