Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

24.10.17 Hi-Fi show 4. i 5. novembra – Holiday Inn

Ovogodisnji audio sajam je planiran za prvi vikend novembra, koji se odrzava, kao i ranije u hotelu Holiday Inn. Prema nagovestaju organizatora ova godina ce biti rekordna po broju izlagaca uz mnogo novosti sto su veliki razlozi za Vasu posetu.
Za ovogodisnji hifi sajam smo Vam pripremili dva sistema prilagodjena razlicitim velicinama soba.
Veci sistem ce tradicionalno biti u sali OSTROG i on ce biti baziran na mnogo hvaljenim podnostojecim zvucnicima DYNAUDIO Contour 30 koji predstavljaju pravi high-end i best buy. Da bi DY Contour 30 radili kako treba pomoci ce im “mali” monoblokovi Electrocompaniet AW 180 i cevno predpojacalo VTL TL 5.5. Ono sto ce biti premijera na nasem trzistu je francuska firma METRONOME koja je u svetu poznata po sjajnim konverterima i jos boljim CD transportima pa smo za Vas odabrali njihovu vrhunsku kombinaciju T8 (CD transport) i C8+ converter koji ima dva moda rada (cevni i tranzistorski). Audiofilima ce ova varijacija svakako biti veoma zanimljiva za slusanje a moci cete i napraviti razliku u zvuku izmedju ova dva koncepta. Ova funkcija je veoma prakticna jer omogucava lako prilagodjenje svim vrstama i zanrovima muzike. Na kraju tu su i nezaobilazni kablovi americke firme TRANSPARENT AUDIO koji ce pomoci da sve radi kako treba.
Na drugom spratu u sobi 212 ce biti postavljen manji system koji je primeren prostoru od 22m2 a zvezda ove prezentacije ce biti jubilarni model Dynaudio Special 40 koji je premijerno predstavljen ove godine u Minhenu a u cast obelezavanja 40 godina izuzetno uspesnog rada. Ovi prelepi zvucnici ce raditi u paru sa cevnim integralnim pojacalom VTL IT 85 dok ce digitalni zvuk biti poveren novom CD Plejeru Metronome Le Player 2S. Imajuci u vidu da ovaj CD plejer ima sve potrebne ulaze i izlaze njega cemo koristiti i za reprodukovanje muzike sa kompjutera kako u CD tako i u DSD formatu. Ova kombinacija ce verujemo, oduseviti ljubitelje novih tehnologija i zvuka sa interneta.
Kao sto vidite ove godine smo Vam pripremili dosta novosti i dva izuzetno kvalitetna i muzikalna sistema pa zato pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dodju i zajedno sa nama uzivaju u vrhunskom dozivljaju zvuka visoke vernosti.
Da ne zaboravimo, svi oni koji kupe ili kaparisu komponente koje ce biti izlozene na sajmu platice ih 20% manje :-). Ovo vazi za nedelju pre i nedelju posle sajma.
Vidimo se uskoro Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu