Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

28.09.2017 Godisnja EISA nagrada za Contour 20

Ove godine su se spojila dva jubileja na koje svakako treba skrenuti paznju audiofilima. Dynaudio slavi 40 godina uspesnog rada i obelezava ga modelom Special 40, ali i udruzenje eksperata “EISA” koju cine 53 clana iz 25 zemalja iz oblasti elektronike, ove godine slavi 35 godina rada, pa i to svakako treba spomenuti.
Pred kraj svake kalendarske godine, EISA dodeljuje godisnje nagrade po oblastima kako bi audiofilima ukazali na one proizvode koji su se po njihovom strucnom misljenju izdvojili svojim karakteristikama od mnogobrojne konkurencije.
Za oblast monitorskih ili bookshelf zvucnika, ove godine je ubedljivo najvise glasova dobio DYNAUDIO model CONTOUR 20. Ove vrhunske zvucnike smo predstavili na proslogodisnjem sajmu sto znaci da su se svi posetioci sajma i sami uverili u sve razloge zbog kojih su strucnjaci iz EISA dodelili ovu prestiznu nagradu bas modelu CONTOUR 20.
Prelep i inovativan dizajn je ono sto ce Vas privuci na prvi pogled a potpuno prirodan, detaljan i impresivan zvuk su snazni argumentii koji ce Vas osvojiti na prvi pogled i uvuci u carstvo magije i predivnih tonova koje pruzaju ovi sjajni monitori.
Za ovogodisnji sajam smo planirali prezentaciju podnostojecih zvucnika Dynaudio Contour 30, ali uz napomenu da ce ovogodisnji laureat Contour 20 biti izlozen pa i njega opet mozete videti.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu