Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

21.12.2017 Dynaudio multiroom revolucija - Music Systems

Dynaudio ce u 2018 godinu uci sa novim bezicnim sistemom koji ce predstaviti pocetkom januara u Las Vegas-u. Ovaj novi multiroom revolucionarni sistem se sastoji od cetiri inteligentna bezicna i aktivna zvucnika. Svaki drajver ima svoje visoko kvalitetno pojacalo, posebno prilagodjeno svakom zvucniku uz mogucnost finog podesavanja i prilagodjavanja razlicitim prostorima. Nije vazno gde cete staviti zvucnik u Vasoj sobi jer ce Dynaudio RoomAdapt tehnologija sama, veoma precizno podesiti zvuk prema trenutnom polozaju zvucnika. Kvalitet zvuka ce uvek biti maksimalan i zahvaljujuci NoiseAdapt sistemu koji ce podestiti ton kontrole i jacinu prema trenutnoj situaciji u tom prostoru. Fenomenalno, zar ne :-)
Da bi se lakse prilagodili enterijeru ponudjene su cetiri lepe pastelne boje (Light Gray, Dark Gray, Red and Blue finish) koje ce kupcima omoguciti lako uklapanje uz svaki prostor.
Svi zvucnici iz ove familije mogu koristiti Wi-fi, Spotify Connect, Tidal, Vtuner,aptX Bluetooth, Ximalaya i Apple AirPlay. Takodje je moguc pristup DLNA uredjajima koji su u kucnoj mrezi. Svi modeli prihvataju USB i 3,5mm analogni ulaz. Music 5 i Music 7 imaju dodatni opticki ulaz koji podrzava signal do 24/96 dok, Music 7, dodatno ima i HDMI konektor koji ga pretvara u soundbar. Uz pomoc Dynaudio aplikacije je moguce koristiti maksimalno 6 zvucnika u multi room grupaciji.
U ponudi su sledeci modeli:
Music 1: Mozete ga prikljuciti na struju ali ga mozete slusati i uz pomoc ugradjenog baterijskog napajanja cije trajanje je oko 8 sati. Ovaj kompresioni zvucnik se sastoji od jednog bas zvucnika precnika 4 inca i visokotonca od 1 inca. Ukupna snaga zvucnika je 80 W tj. svaki drajver ima iza sebe posebno prilagodjeno pojacalo od 40W uz frekventni opseg zvucnika od solidnih 50-20.000hz, bit rate je 16-24 i sample rate 32-96khz.
Music 3: Kao i predhodni model daje mogucnost upotrebe baterijskog napajanja ili struje. Baterijsko napajanje Vam omogucava oko 8 sati rada. Ovaj kompresioni zvucnik ima jedan bas drajver od 5 inca i dva visokotonca od 1 inca uz napomenu da svaki drajver iza sebe ima pojacalo od 40 W sto ukupno iznosi 120W sinusne snage. Frekventni opseg je nesto veci i pruza se od 47-20.000 hz, dok je bit rate 16-24 a sample rate 32-96khz. Komandovanje zvucnicima se moze vrsiti rucno preko dugmandi na samom zvucniku ili uz pomoc daljinskog komandera.
Music 5: Ova izuzeto kvalitetna kutija je nesto vecih dimenzija koja radi na bas refleks principu. Zbog veceg broja drajvera i vece potrosnje mozemo ih koristiti samo uz upoterbu struje iz mreze. U centralnom delu se nalazi jedan bas drajver od 5 inca, dva srednjetonca od 3 inca i dva visokotonca precnika 1 inc na bokovima zvucnika. Zbog vecih zahteva svaki drajver iza sebe ima posebno prilagodjeno pojacalo od 50W sto ukupno iznosi 250 W sinusne snage. I uz ovaj model se isporucuje veoma lepo dizajniran daljinski upravljac. Frekventni opseg je nesto veci i pruza se od 45-20.000 hz, dok je bit rate 16-24 a sample rate 32-96khz.
Music 7: Top model ove serije se zbog vece potrosnje, takodje koristi samo uz strujno napajanje. Kutija je bas refleks tipa i ima dva basa od 5 inca, dva srednjetonca od 3 inca i dva visokotonca od 1 inca. Svaki drajver ima sopstveno veoma kvalitetno pojacalo snage od 50W sto ukupno cini 300W sinusne snage. Frekventni opseg se prostire od 40-20.000 hz, dok je bit rate 16-24, a sample rate 32-96khz. Ovaj model takodje ide u paketu sa daljinskim komanderom.
Velike mogucnosti, pristupacna cena i poznati Dynaudio kvalitet su veliki razlozi da se i Vi odlucite za kupovinu jednog od ponudjenih modela. Sve one koji nestrpljivo iscekuju nove zvucnike mozemo da obradujemo informacijom da ce prve isporuke krenuti sredinom januara 2018, a mi cemo ih imati u svim bojama odmah nakon toga.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu