Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

28.11.19 Hi-Fi show 2019

Ovogodisnji sajam je okupio za nase uslove rekordnih 18 izlagaca sto je privuklo do sada najveci broj posetilaca. Nasa sala Ostrog je uvek bila puna audiofila koji su uzivali u dobrom zvuku pa se cesto nije moglo uci unutra zbog cega se izvinjavamo posetiocima. Nazalost, na to nismo mogli da uticemo pa sve zainteresiovane pozivamo da posete nas show room nakon sajma.
Nas ovogodisnji sistem je bio baziran na novim zvucnicima iz serije Confidence a to su ovoga puta bili podnostojeci zvucnici DYNAUDIO Confidence 30 koji su tokom prezentacije potvrdili svoj izuzetan kvalitet. Pored zaista prelepog dizajna i atraktivne boje zvuk je ono sto je ocigledno ostavilo najveci utisak na posetioce. Ovaj nov zvucnik obiluje izvanrednim tehnickim resenjima koja su i doprinela superiornoj reprodukciji. Pored novih ovalnih linija bi izdvojli potpuno nove drajvere a narocito visokotonac Esotar 3 koji sada predstavlja apsolutni vrh Dynaudio ponude. Tu svakako treba pomenuti prednju plocu i postolje koji su izradjeni od posebnih kompozitnih materijala. Ovaj material je nastao nakon dugogodisnjih ispitivanja a pokazao je fantasticne karakteristike apsorbcije vibracija sto je narocito vazno za prednju plocu na koju se fiksiraju drajveri.
Amplifikaciju smo poverili pojacalima americke firme VTL i modelima koji prakticno predstavljaju njihov pocetni nivo ali kako je u pitanju VTL onda se zna da je i taj “entry level” vrhunskog kvaliteta. Izlazni stepen je bio VTL ST 150 a predpojacalo VTL TL 5.5 Mk2.
Za digitalni zvuk smo izabrali najeftiniji DAC francuske firme METRONOME, model “Le DAC” dok je CD transport bio MOON Neo 260DT. Kao i uvek do sada kablovi su bili americki Transparent Audio, nivoa ULTRA pre svega zbog kvaliteta zvucnika.
Velika poseta, uvek puna sala i zaista dobri komentari su nam najbolji pokazatelj kvaliteta za ono sta smo Vam pripremili i prikazali pa stoga mozemo biti veoma zadovoljni. Sve one koji su zainteresovani i zele vise informacija o firmama koje predstavljamo na nasem trzistu pozivamo da nas posete kako bi mogli da cuju ono sto bi bilo interesantno za njih.
Ocekujuci Vasu posetu srdacno Vas pozdravlja

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu