Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

20.12.21 EMIT 20

Nova serija EMIT je prijatno iznenadjenje za sve ljubitelje dobrog zvuka. Bez obzira na vaš ukus, čućete rezultat od gotovo 45 godina napornog rada, razvoja i slušnih testova. Na bazi resenja koja su primenjena kod skupljih serija je projektovana i nova serija EMIT. Svi su saglasni da kupovinom nekog modela iz EMIT serije kupujete prakticno hiend zvucnik ali za daleko manje novaca. Najpopularniji model je EMIT 20 koji ce uskoro biti prikazan u velikom broju svetskih hifi magazina ali i u januarskom broju naseg HIFiles-a. U pitanju je dvosistemska bas refleks kutija osetljivosti 86 dB, max snage od 160W i nominalne impedanse od 6 Ohm-a. Bas MSP je sada precnika 18 cm a poboljsani visokotonac Cerotar od 28mm sa Hexis koncepcijom koju koriste skuplji Contour i Confidence modeli. Ovoga puta su ponudjene 3 boje, mat crna i bela i furnir oraha.
Svi koji su slusali novi Emit 20 su saglasni da je u pitanju ozbiljan zvucni pomak u odnosu na veoma popularni predhodni model koji je bio u samom vrhu zvucnika iz svoje klase.
Sada, za veoma prihvatljivu cenu mozete obradovati sebe za novu godinu pravim hiend zvucnikom pa dodjite :-)Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu