Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

01.12.2009 ELECTROCOMPANIET u vrhu!

Electrocompaniet Award

Prelistavajuci hi-fi stampu, narocito onu najuticajniju koja nam dolazi iz Amerike i Engleske, mozemo primetiti da je norveski Electrocompaniet sa novim vlasnikom gosp. Mikalom Dragevikom i ekipom strucnjaka napravio pravi bum svuda u svetu. Danas, gotovo da nema izdanja neke od najkvalitetnijih svetskih revija u kome nije opisan jedan od proizvoda ove poznate firme. U poslednja dva broja verovatno najeminentnije USA revije, The Absolute Sound, izasla su dva sjajna testa a u novom decembarskom broju na naslovnoj strani se cak i podvlaci da se ova stara hi-end firma triumfalno vratila na najzahtevnije i za sada najvece trziste, trziste Amerike. Cini se da su Amerikanci ponovo “poludeli” za Electrocompanietom pa naslovi tipa “A NEW VIKING CONQUEST OF NORTH AMERICA” i slicni predstavljaju samo potvrdu njihovog velikog uspeha. Ne treba zaboraviti da je novo rukovodstvo dolaskom u Electrocompaniet odlucilo da sve svoje postojece modele znacajno poboljsa tako da su recenzije novih “starih” modela sada ocenjene jos bolje, dok ce kao kruna tih uspeha, u januarskom broju 2010. jednog od najuticajnijih engleskih hi-fi magazina HI-FI WORLD, Electrocompanietovi “monstrum” monoblokovi NEMO, biti proglaseni za pojacalo 2009 godine!
Sada je vise nego ocigledno da je ova hi-end legenda sa novim vlasnikom i ekipom koja je oko njega uspela da, po misljenju mnogih, prevazidje staru slavu koju je imala dok je na njenom celu bio gosp. Per Abrahamsen. Update inace sjajnih postojecih, kao i potpuno novi modeli iz serije PRELUDE, ECC-1, ECD-1 itd. su doprineli da se firma cvrsto pozicionira u samom vrhu hi-end proizvodjaca.
Pravim audiofilima koji sebe i svoju porodicu zele da obraduju novogodisnjom kupovinom vrhunskog Hi-fija ove informacije ce dobro doci da se lakse odluce i da odaberu nesto od Electrocompanieta.

EC Nemo Award 2009 revija

Nemo Hi-fi world february 2009Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu