Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

10.12.21 Novi Emit

Jedna od najpopularnijih Dynaudio serija EMIT M je nedavno zamenjena novom koja ce po svemu sudeci biti jos uspesnija. Nova EMIT serija je znacajno unapredjena kako u estetskom tako i u pogledu dosta boljeg zvuka. Poboljsani su svi drajveri, uradjene su bolje skretnice a kutije su sada bolje dizajnirane i mnogo cvrsce kako bi sto efikasnije eliminisale nepotrebne vibracije.
Pored ovih znacajnih poboljsanja dodat je jos jedan model a to je prelepi podnostojeci EMIT 50 koji cini krunu ove serije. Ono sto ce oduseviti audiofile su cene modela iz ove serije koje su i dalje veoma prihvatljive narocitio kad govorimo o odnosu cena/kvalitet koji je kod nove serije zaista izvanredan. Nasa prva iskustva a i komentari audiofila na mrezama potvrdjuju da ce ova nova linija biti jos uspesnija od predhodne. Umesto dosadasnje dve boje (bela i crna mat) dodat je i atraktivni orahov furnir koji ce Vam pomoci da lakse prilagodite boju zvucnika Vasem enterijeru.
Novi EMIT zvucnici su sada i u nasoj ponudi pa svi zainteresovani mogu doci do nas kako bi videli i culi ovu novu best buy Dynaudio liniju.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu