Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

21.05.20 Novi Metronome Le Player 3

Poznati francuski high-end proizvođač Metronome Audio nam je sa malim zakasnjenjem (zbog otkazivanja sajma u Minhenu) prikazao novitet iz serije Classica. U pitanju je front loading CD transport koji ima oznaku Metronome Le Player 3.
Ovo je potpuno logican potez jer su na trzistu u ovoj seriji vec prisutni Le player 2S koji je klasicni CD player i Le DAC, fenomenalni converter kome je nedostajao odgovarajuci CD transport. Novi CD citac Le Player 3 predstavlja CD transport visoke klase, namenjen audiofilima koji već koriste striming i poseduju kvalitetan digitalno-analogni konverter, ali koji ne žele da se odreknu svoje kolekcije diskova.
Vizuelno Le Player 3 se potpuno uklapa u dizajn modela Le Player 2S i Le DAC, što podrazumeva lepo oblikovano i cvrsto metalno kućište, nožice sa šiljcima od specijalnog antirezonantnog materijala i masivni prednji panel od brušenog aluminijuma u crnoj ili srebrnoj boji. Tu su i karakteristicni hromirani tasteri raspoređeni oko displeja za direktno komandovanje uredjajem. Naravno tu je elegantni daljinski upravljac koji je preuzet od starijeg brata Le Player 2S.
Karakteristike novog Le Player 3 su zaista impresivne pa se moze ocekivati i vrhunski zvuk po kome je firma Metronome poznata. Prema informacijama koje smo dobili od proizvodjaca zvuk ovog novog CD citaca je priblizan izvanrednom ali nazalost nedavno ugasenom modelu Metronome T6 (11.000 eur). Vazno je napomenuti da je maloprodajna cena novog Le Player 3 drasticno niza tj. 4.600 eur sto ce pored vrhunskog zvuka biti jos jedan od vaznih razloga za dobru prodaju. Prve isporuke ce krenuti krajem maja pa ce zainteresovani uskoro moci da ga vide I cuju i kod nas.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu