Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

5.03.12 Xeo by Dynaudio

Najveci sajam potrosacke elektronike na svetu je svakako poznati CES koji se odrzava svake godine pocetkom januara u Las Vegasu. Imajuci u vidu njegov ogroman znacaj svi proizvodjaci se trude da svoje novosti prikazu bas tamo kako bi efekat bio sto veci. Sledeci tu logiku, Dynaudio je auditorijumu predstavio pravu senzaciju sa dva nova zvucnika koje je nazvao XEO. U pitanju su zvucnici koji su radjeni na bazi poznatih i toliko nagradjivanih EXCITE X 12, koji je postao XEO 3 i EXCITE X 32 koji je postao XEO 5. Sta je to sto ova dva lepotana cini posebnim? Ovo su prve kutije na svetu koje ce Vam pruziti pravi Hi-end zvuk bez upotrebe posebnih pojacala, predpojacala, konvertera i kablova. Sve se desava na relaciji izmedju Vasih novih Xeo zvucnika i izvora koji je povezan sa emiterom, a koji prebacuje signal u Vase nove Xeo zvucnike. Ono sto do sada nikome nije uspelo, sada je tu pred Vama. Sve je tako jednostavno i lepo da ce, sigurni smo, veliki broj audiofila prodati svoju postojecu tehniku i posegnuti za ovim neverovatnim zvucnicima. Pomocu daljinskog upravljaca mozete pojacavati ili smanjivati jacinu zvuka, birati stereo ili mono mod i slusati jedan od 3 izvora. Ako zelite da u 3 razlicite sobe slusate razlicitu muziku i to je moguce, lako i brzo, podesavanjem na daljinskom upravljacu. Xeo zvucnici se mogu nalaziti cak do 70 m udaljeni od emitera i izvora sto znaci da i u najudaljenijem delu Vase kuce mozete slusati pravi Hi-end zvuk. Nije bitno koji izvor cete upotrebiti, a to moze biti neki iPhone, iPad, TV, Vas hard disk, PC, CD plejer, tuner itd. sto samo potvrdjje njegovu neverovatnu upotrebljivost. Zaboravite na komplikacije, ukljucite Xeo u struju, povezite izvor zvuka sa emiterom, pustite Vasu omiljenu kompoziciju, opustite se i uzivajte.
Xeo koncept predstavlja pravu revoluciju pa je potpuno logicno sto je na CES-u i dobio nekoliko nagrada za najbolju inovaciju, a sto obecava veliko uzivanje i hi-end zvuk uz veoma pristupacnu cenu.
Tokom Marta 2012 planiramo svecanu prezentaciju ove, po svemu izuzetne, linije pa verujemo da cete i Vi uzivati u kvalitetnom zvuku sa nama.

Xeo Xeo 3 w/coverXeo 3Xeo Transmitter


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu