Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

23.03.10 Hi-Fi show 27.-28. marta 2010. deo br. 2, sajamska postavka

Pre svega zelimo da se zahvalimo svim onima koji su pokusali da pogode moguce postavke sistema za dva dana sajma dobrog zvuka. Veoma smo obradovani i prijatno iznenadjeni cinjenicom da su nam se javljale i devojke a sto je najinteresantnije njihovi predlozi kao i predlozi ostalih su bili izuzetno dobro osmisljeni. Ovo zapravo pokazuje zavidno znaje oko uklapanja komponenata sto treba istaci jer govori dosta o edukovanosti nase publike bez obzira na njene finansijske mogucnosti.
Ovoga puta je nasu nagradu (interkonekcioni kabl Transparent Audio Music Link) za pogodjenu postavku “malog” sistema dobio jedan nas kolega po muzici, audiofil iz Nisa koji ce po dogovoru primiti nagradu za vreme trajanja sajma tj. 27-28 marta.
Dakle nas “mali” sistem koji ce se uklopiti u cifru do 4.000 EURO ce izgledatio ovako:

Zvucnici: DYNAUDIO EXCITE X 12
Pojacalo: ELECTROCOMPANIET PI-1 Prelude
CD Plejer: ELECTROCOMPANIET PC-1 Prelude
Kablovi: Transparent Audio (strujni, interkonekcioni i zvucnicki)

Osnovna ideja je da Vam pokazemo da i jeftin ali dobro ukomponovan sistem moze ponuditi mnogo dobrog zvuka a u to cete se i sami uveriti u nedelju 28 marta kada smo planirali prezentaciju ovog sistema.
Nazalost, Vase ideje za takozvani „veliki” sistem nisu bile tako precizne i vecina predloga je bilo dosta daleko od onoga sto smo mi zamislili pa tako i nema srecnog dobitnika, ali akcija ce biti ponovljena u septembru pa cete tada mozda biti bolje srece.
Nas “veliki” sistem bi trebalo da pokaze svu lepotu zvuka jedne dobro ukomponovane i ozbiljne audiofilske linije koju ce posetioci videti i cuti u subotu 27 marta a koja se sastoji od:

Zvucnici: DYNAUDIO Confidence 1
Pred pojacalo: VTL 5.5
Pojacalo snage: VTL ST 150
CD Plejer: MERIDIAN G 08
Kablovi: Transparent Audio (strujni, interkonekcioni i zvucnicki)

Iako mali po svojim dimenzijama Confidence 1 predstavljaju po misljenju mnogih verovatno najbolju kompaktnu-monitorsku kutiju koja se moze naci na svetskom trzistu pa smo i zbog toga zeleli da podelimo lepotu dobrog zvuka sa Vama.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu