Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

20.01.21 Jos jedna nagrada za METRONOME Le DAC

Da je francuski Metronome firma koja pravi vrhunske konvertere i CD transporte to odavno znate. U prilog tome je nagrada poznatog audio sajta “Enjoy the Music” koju je dobio Metronome Le DAC za najbolji konverter u 2020 godini a o tome smo pisali u jednom od predhodnih tekstova.
Ali, pohvalama i nagradama nije kraj, pa je i cuveni engleski hi-end magazin “HiFi +” takodje proglasio Metronome Le DAC za konverter 2020 godine sto mu daje jos vecu tezinu i potvrdjuje izuzetan kvalitet.
U bezbrojnim uporednim testovima uverili smo se u zaista vrhunske karakteristike Le DAC-a pa Vam preporucujemo da i Vi poslusate ovaj izvrsni konverter ciji zvuk ce Vam docarati svu lepotu i muzikalnost koju su nam do sada pruzali samo izuzetno skupe komponente. Naravno Metronom ima u ponudi i kvalitetnije konvertere ali sa dosta vecom cenom pa ovaj Le DAC predstavlja pravi “best buy” tj. konverter koji ce Vam pruziti vrhunski zvuk za prihvatljivu cenu. Ljubitelji digitalnog zvuka i starih dobrih diskova ce biti izuzetno zadovoljni zvukom kombinacije Le DAC + Metronome LP 3 CD transport pa razmisljajte o ovoj sjajnoj kombinaciji.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu