Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

13.11.2013 Izvestaj sa novembarskog hi-fi sajma

sistem 1

Iza nas je jos jedan hi-fi show ali ovoga puta jubilarni deseti po redu, pa je nekako bilo i logicno da bude najbolji i najposeceniji do sada. Najbolji po tome kako je bio organizovan ali i po broju kvalitetnih izlagaca koji su ovoga puta bili smesteni u 11 sala i soba sto je mali rekord. Mi smo nas sistem postavili u sali Ostrog koja je dosta velika (50m2) i koja moze da primi veliki broj zainteresovanih audiofila sto se permanentno desavalo. Kao sto smo i najavili ovoga puta smo izabrali fenomenalne zvucnike Dynaudio Confidence 1 Mk2 dok je amplifikacija bila bazirana na cevnom integralnom pojacalu VTL IT 85 koje prakticno predstavlja njihov entry level. Iskreno, u ovoj sali koja je bila uvek dupke puna vise bi odgovarala kombinacija VTL ST 150 + VTL TL 5.5 ali smo ovaj par ranije vec predstavili a pri tom bi usli u vece cifre sto nismo zeleli. Ako uzmemo u obzir da je preporucena velicina sobe za C1 Mk2 izmedju 20-30m2 potpuno je jasno da ce i ovaj VTL integralac u normalnim okolnostima biti vise nego solidan i ne preskup izbor. Naravno, veci kvalitet amplifikacije nikad nece biti na odmet sto i preporucujemo kada je ova sjajna kutija u pitanju, jer su njeni potencijali ogromni pa u koliko sebi mozete da priustite i nesto bolje (i skuplje) ne razmisljajte mnogo jer ce Vam DY C1 mk2 to visestruko vratiti. Za ljubitelje tranzistorske amplifikacije treba razmisljati o nekoj MOON ili Electrocompaniet kombinaciji koja ce Vam na ovim kutijama takodje pokazati svu lepotu vrhunskog zvuka, ali na malo drugaciji nacin. Ovoga puta smo se odlucili za digitalni zvuk sa MOON CD plejera dok su kablovi Transparent Audio Ultra po celoj liniji koja je optimalno resenje za ovaj sistem. Kada su Transparent Audio kablovi u pitanju necete pogresiti ni ako bi isli sa jeftinijim nivoom Super ili skupljim Reference, a C1 Mk2 bi Vam jasno pokazao sve razlike izmedju njih.
Posetom i komentarima publike smo veoma zadovoljni pa ako konstantno veliki broj ljudi sedi u nasoj sali i uziva u programu koji smo im pripremili onda to jasno govori o tome da su i posetioci bili zadovoljni kako zvukom, tako i opustenom atmosferom i diskusijom oko muzike koju su slusali, izvodjacima i detaljima iz njihovog zivota. Ova komunikacija sa publikom koju oduvek praktikujemo i nama dosta pomaze u poslu, jer kroz razgovor i mi dobijamo dosta korisnih informacija a sa druge strane prisutna publika ce saznati sve detalje u vezi firmi koje zastupamo ali i mnoge informacije koji se odnose na izvodjace.
Ovogodisnji hi-fi sajam je iza nas a mi vec razmisljamo o sledecem pa budite sigurni da cemo Vas i naredne godine nagraditi jos boljim zvukom i novim uredjajima, koji ce biti u nasoj ponudi. Za sve dodatne informacije nam se kao i do sada mozete javiti ili jos bolje doci u nas salon kako bi iz prve ruke dobili odgovore na Vasa postavljena pitanja. Do tada Vam zelimo dobro zdravlje, neki nov uredjaj i puno kvalitetnih diskova ili ploca.
Vas Vox Trade

sajam 2013Maskotasajam 2013


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu