Vox Trade uvoznik i distributer za Dynaudio Confidence

CONFIDENCE  linija

Ovo je svakako jedna od najcenjenijih serija po kojoj je firma Dynaudio stekla svetsku slavu. Prateci nove tehnologije i materijale, inzenjeri Dynaudia su ovu legendarnu seriju osavremenili i podigli njen ukupni kvalitet na najvisi nivo. Audiofili sirom sveta ce imati veliko zadovoljstvo da biraju izmedju 2 paralelne vrhunske linije, poboljsane Confidence serije pod oznakom Mk2 i serije Signature.

Spoljasnjost obe serije je gotovo nepromenjena, atraktivna i ekstravagantna kao i pre, ali su izvrsene ozbiljne prepravke i unapredjenja drajvera i skretnica. Untrasnjost kutije je ojacana i ukrucena cime su vibracije dodatno smanjene. Umesto dosadasnjeg ozicena na svim modelima su primenjeni legendarni OCOS kablovi koji su takodje dali svoj doprinos boljem zvuku. Da bi integrisala velike jedinice snaznih bas drajvera u tanak kabinet, prednji panel je odvojen prepoznatljivim oblikom kao granit cvrstog HDF-a koji minimizuje vibracije i refleksije. DDC tehnologija omogućava da zvučnici iz Confidence serije budu mnogo manje zavisni od akustike Vase sobe, jer ova genijalna inovacija bitno umanjuje refleksiju zvucnih talasa od pod i tavanicu. Za novu liniju Confidence visokotonac Esotar2 je pretrpeo dodatna poboljsanja kako bio pruzio apsolutno glatku i kristalno čistu reprodukciju visokih tonova. Bas jedinice su takodje unapredjene pa je definicija najdubljeg registra jos cvrsca i definisanija nego ranije.

Kod Mk2 verzije, pored cetiri standardne boje dodate su beli i crni klavir lak sto svakako povecava atraktivnost ovih prelepih zvucnika, dok su kod serije Signature odabrane samo dve boje koje su se vec dokazale lepotom kod jubilarnih Sapphire, a to su Mocca i Bordeaux. Obe boje su uradjene u high gloss finisu sto im daje jos glamurozniji i elegantniji izgled.

Ukupan rezultat svih inovacija i nove boje kabineta su rezultovale vizuelnom ekstravagancijom i muzickom prezentacijom koja nas apsolutno priblizava onome cemu audiofili teze, a to je potpuno prirodan zvuk i neverovatna muzikalnost.

Confidence PDF katalog.

»kliknite na modele za detaljniji prikaz

Confidence C 1

Confidence
C1 Mk2 & Signature

Confidence C1 daje nivo performansi i suptilnosti koji se ne može porediti ni sa jednim zvučnikom u svojoj klasi. Prepoznatljiv elegantan kabinet objedinjuje revolucionarni Esotar2 visokotonac, bas/srednjetonski drajver sa MSP membranom, aluminijumskom zavojnicom na Kapton osnovi, kao i najviši kvalitet komponenti skretnica. C1 se može lako postaviti na Dyanudio Stand 4 za savršenu sinergiju zvuka i dizajna.

360° view

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 170 W
Impedansa (nominalna)
Težina 10,9 kg
Frekventni opseg 45 Hz – 22 kHz (± 3 dB)
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
200 x 445 x 430
Confidence C 2

Confidence
C2 Mk2 & Signature

Confidence C2 je takodje preuzeo DDC tehnologiju umanjivanja refleksije prezentovan u elegantnoj, tankoj formi. Da bi se dostigao najviši kvalitet, karakteristično konstruisan prednji panel je CNC obradjen. Dva Esotar2 visokotonca i dva bas/srednjetonska drajvera sa specijalnom Kapton zavojnicom su savršeno upareni sa naprednom skretnicom što rezultuje relaksirajućim izbalansiranim zvukom.

360° view

Efikasnost (2.83V/1m) 88 dB
Nominalna snaga 300 W
Impedansa (nominalna)
Težina 40 kg
Frekventni opseg 28 Hz – 25 kHz (± 3 dB)
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
224/420 x 1555 x 445
Confidence C 4

Confidence
C4 Mk2 & Signature

Confidence C4 je novog, beskompromisnog dizajna. Elegantan kabinet drži dvostruko ojačan prednji panel koji je precizno oblikovan tako da umanjuje zvučne refleksije. Drajveri, ukljucujući i nenadmašne Esotar2 visokotonce su ugradjeni u simetricni vertikalni niz DDC tehnologije koji takodje minimalizuju refleksije. C4 osvaja neuporedivim kvalitetom zvuka, počevši od neverovatnih basova do najčistijih visokih tonova.

Efikasnost (2.83V/1m) 89 dB
Nominalna snaga 400 W
Impedansa (nominalna)
Težina 50 kg
Frekventni opseg 27 Hz – 25 kHz (± 3 dB)
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
250/420 x 1755 x 445
Confidence Center

Confidence
Center Mk2 & Signature

Confidence Centar obezbedjuje multikanalne performanse u nivou kvaliteta Confidence linije. Sadrži dva savršeno uparena visokotonca i dva bas/srednjetonska drajvera, tako postavljena da bi se dostigla najbolja kontrola zvučne disperzije. Veoma čvrsta konstrukcija kabineta je postavljena na poseban nosač pomoću koga se centar može lako podešavati.

Efikasnost (2.83V/1m) 88 dB
Nominalna snaga 300 W
Impedansa (nominalna)
Težina 20,6 kg
Frekventni opseg 45 Hz – 22 kHz (± 3 dB)
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
800/270 x 300 x 380

»raspoložive završne obrade u finom prirodnom furniru

finish

»raspoložive završne obrade za Signature modele


Uz seriju Confidence pored 4 standardne boje uz doplatu idu i: 1) high gloss white lacquer 2) piano black lacquer ( Katalog boja pdf )


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu