Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

6.11.19 Hi-Fi show 23. i 24. novembra – Holiday Inn

Novi hifi sajam je pred nama a mi se uzurbano spremamo za njega. Kao i ranijih godina nasa poznata revija HiFiles je organizovala i ovogodisnji hifi show koji ce imati do sada najveci broj izlagaca. Nasu prezentaciju cete videti kao i uvek u sali OSTROG.

Serija Confidence je kod ljudi iz Dynaudia uvek imala posebno mesto pa je shodno tome paznja u projektovanju bila izuzetna sto je rezultovalo lepim izgledom i fenomenalnim zvukom. Posle vise od 12 uspesnih godina zivota ove serije Dynaudio je predstavio novu seriju CONFIDENCE. Kako to vec prilici proizvodjacu ovakvog renomea inzenjeri su poceli ovaj projekat od potpuno cistog papira sto znaci da je sve potpuno novo. Sam cabinet je ovalnog oblika pa iz pticije perspective ima oblik kisne kapi sto je izuzetno dobro zbog unutrasnjih refleksija. Potpuno su novi drajveri od kojih posebno isticemo novi Esotar 3 visokotonac kome je neodimiski magnet dvostruko povecan u odnosu na dosadasnji top model Esotar 2 sto im omogucava ogromnu brzinu i apsolutnu kontrolu posebno pripremljene svilene kalote. Nove su i skretnice kao i interno ozicenje sto sve dodatno doprinosi boljem zvuku. Ono sto jos izdvaja novu seriju je prednja kompozitna ploca ciji je razvoj trajao skoro 3 godine i koja je pokazala fenomenalne karakteristike i neverovatnu apsorbciju vibracija. Od istog materijala je i ploca na kojoj stoji ceo zvucnik. Prvi testovi su fantasticni a i Vi cete uskoro moci da ih cujete. Ovoga puta smo odlucili da Vam predstavimo podno stojeci model Confidence 30 u tamno braon high gloss finisu.
Da bi sve radilo kako treba za amplifikaciju ce se pobrinuti cevno pojacalo snage VTL ST 150 i predpojacalo VTL TL 5.5 Mk2. Digitalni zvuk ce ici preko najnovijeg Metronome D/A convertera Le DAC dok ce CD transport biti Moon Neo 260D. Ne treba zaboraviti kablove Transparent Audio nivoa Ultra i nozice Soundcare.
Sigurni smo da ce Vam se izabrani sistem dopasti i da cete uzivati u kvalitetnom zvuku i izboru muzike.
Mnogo vise o komponentama ovog sistema cete cuti tokom prezentacije pa Vas pozivamo da dodjete na ovu za audiofile veoma znacajnu priredbu.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu