Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

08.03.2018 Novo iz Electrocompaniet-a - EC Living

Electrocompaniet je odlucio da trzistu ponudi jedan potpuno drugaciji pristup vrhunskom zvuku i dizajnu koji je predstavljen u novoj seriji nazvanoj EC Living. Ovo je elegantna minimalisticka varijanta izvanrednog zvuka uz veoma pristupacne cene po cemu je firma Electrocompaniet odavno poznata. U ponudi je pet proizvoda koji ce se po svom dizajnu lako uklopiti uz Vas enterijer a izuzetno kvalitetan zvuk ce sigurni smo prevazici sva Vasa ocekivanja. Imena EC Living uredjaja su data po mnogobrojnim rekama u Norveskoj gde je ova linija projektovana i gde se kao i svi ostali Electrocompaniet uredjaji i prave.
Na prvom mestu je TANA SL-1 koja je zapravo aktivni wireless zvucnik sa ugradjenim DAC-om i strimerom. Na ovo mozete dodati TANA L-1 koji je aktivni wireless zvucnik i tako dobiti idealan stereo bezicni par. Pojacala su snage 150W dok je DAC radjen u HD formatu (24/192). Za one kojima treba samo HD DAC-strimer tu je prelepa RENA S-1 a onima koji vec imaju pasivne zvucnike preporucujemo RENA SA-1 koji ima i kvalitetno stereo pojacalo od 2× 75W. Ako zelite vise basa tu je SIRA L-1 bezicni Subwoofer sa ugradjenim snaznim pojacalom od 200W. Aktivnom basu od 7 inca pomazu i dve pasivne membrane od 7 inca sto omogucava reprodukciju bas podrucja sve do impresivnih 30 hz (-3 db)
Atraktivan dizajn dopunjuju i isticu tri prelepa finisa (crni, srebrni ili bronzani) pa je na Vama da izaberete odgovarajuci i uklopite ga uz Vas enterijer.
Potpuno smo sigurni da cete uzivati u nekom od EC Living sistemu.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu