Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

29.4.2015 Nova revolucija - FOCUS XD by Dynaudio

Prateci neverovatan uspeh koji je napravio bezicni XEO program inzenjeri Dynaudia su napravili ogroman korak dalje i ovaj popularni program znacajno unapredili i podigli na daleko visi nivo, dajuci novim zvucnicima neke opcije koje do sada nikada nisu primenjivane. Nova serija je bazirana na veoma uspesnim i popularnim modelima linije Focus pa otuda i naziv FOCUS XD. Ponudjena su tri modela i to: jedan monitorski na bazi Focus-a 160 koji se sada zove Focus 200XD, zatim, tu su dve podnostojece kutije, jedna nastala iz popularnog Focusa 260 koja se sada zove Focus 400XD i na kraju varijanta modela Focus 340 koja je preimenovana u Focus 600 XD. O estetskim osobinama nema potrebe gubiti vreme jer je taj deo vec odavno potvrdjen kod pasivnih Focus modela ali sada pored standardnog finisa imate mogucnost izbora i luksuznog crnog i belog klavir laka.
Ovo je potpuno novi digitalno aktivni i bezicni koncept, koji ce zadovoljiti sve Vase moguce zelje i kombinacije. Cesta greska audiofila je pogresno uparivanje sa pojacalima koje je u ovoj Focus XD varijanti potpuno eliminisano jer sada iza svakog drajvera stoji izuzetno kvalitetno i pazljivo izabrano HP digitalno pojacalo od cak 150W sinusne snage. Ova velika snaga Vam, pored nespornog kvaliteta, i ogromne dinamike daje mogucnost izvanrednog zvuka cak i pri veoma tihom slusanju.
Nove zvucnike mozete koristiti kao bezicne, poput XEO programa, ali i kao digitalno aktivne tako sto cete ih povezati na neki Vas digitalni izvor cime podizete rezoluciju na nivo rezolucije i kvaliteta Vaseg digitalnog izvora a to je danas najcesce maksimum od 24/192. Ove zvucnike takodje mozete koristiti kao aktivne tako sto cete ih prikljuciti na vase predpojacalo interkonekcionim kablovima, cime postizete HD kvalitet zvuka. Sve ove mogucnosti koje pruzaju Focus XD zvucnici do sada NI JEDAN drugi proizvodjac nije ponudio i potpuno je logicno zbog cega su na proteklom Hi-fi sajmu u Las Vegasu ovaj novi koncept proglasili pravom revolucijom, pa su pocele da pristizu i nagrade za najbolju inovaciju i kvalitet, sto obecava veliko uzivanje i pravi hi-end zvuk uz pristupacnu cenu. Bezbrojna podesavanja i Dynaudio znacka su i dalje najbolja garancija za vrhunski zvuk.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu