Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

15.08.2012 EISA nagrada za Dynaudio XEO

Do sada su audiofili za dobar zvuk opravdano morali da izdvajaju i novac za interkonekcione i zvucnicke kablove. Nase lepse polovine su najcesce gundjale jer su morale da paze na kablove a bas i nisu bile odusevljene cinjenicom da im se po dnevnoj sobi razvlace i motaju „neke zice“.
Pa, da li je moguc Hi-Fi bez kablova? Za mnoge koji sanjaju ovako nesto Dynaudio je ponudio bezicni audio sistem XEO koji ce u pravom smislu te reci biti ostavrenje njihovih snova, pravi Hi-fi bez kablova. Za bazu su iskorisceni popularni monitorski EXCITE X 12 i podnostojeci EXCITE X 32 koji su od svoje pojave do danas dobili verovatno sve moguce nagrade za najbolji zvuk u klasi pa su se inzenjeri Dynaudia sa pravom odlucili da upravo ova dva modela iskoriste za fenomenalni bezicni audio sistem XEO. U pitanju je potpuno nov standard bezicnog prenosa muzike i to u odlicnoj rezoluciji 16 bita/48 kHz sto je cak i nesto bolje od klasicnih diskova na koje smo navikli. Svaki drajver ima svoje pojacalo od 50 W a emiter ima mogucnost da prihvati tri razlicita izvora signala, analogni, USB i opticki digitalni sto znaci da mozemo da biramo jedan od ta tri izvora po zeli u svakoj prostoriji u kojoj se nalazi XEO. Mnogo vise o njima mozete naci na: http://vox-audio.com/dynaudio_xeo pa svakako pogledajte i procitajte zbog cega je najpoznatija HI-Fi organizacija EISA bas Xeo modelima dodelila nagradu “WIRELESS HI-FI 2012-2013”. Ovo je najznacajnija nagrada koja je dodeljena Xeo liniji ali ne treba zaboraviti ni zlatnu zvezdu koju je Xeo linija dobila od poznate engleske revije What Hi-Fi na najcenjenijem hifi sajmu koji se odrzava svake godine u Las Vegasu a koji je poznatiji kao CES.
Da audiofili iz Srbije i okruzenja ne budu uskraceni za zadovoljstvo koje nam pruzaju novi modeli odlucili smo da nova XEO linija bude zvanicno promovisana na predstojecem Hi Fi show koji ce vec tradicionalno biti odrzan u hotelu Holiday Inn u periodu od 3-4 novembra. I na ovaj nacin pozivamo sve audiofile i one koji to jos nisu da nas posete u navedenom periodu u sali Mileseva i zajedno sa nama uzivaju u kvalitetnoj muzici koju cemo ovoga puta slusati bezicnim prenosom.
Vas
Vox Trade

EISAEISA


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu