Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

15.11.17 Hi-Fi show 2017 – Holiday Inn

Na ovogodisnjem hifi sajmu smo Vam predstavili dva razlicita sistema koji su prilagodjeni velicini sobe ali razlicita i po vrsti amplifikacije koju smo koristili.
Veci sistem smo postavili u sali OSTROG i on je bio baziran na podnostojecim zvucnicima DYNAUDIO Contour 30 koji su tokom prezentacije potvrdili svoj izuzetan kvalitet i predstavljaju pravi best buy. Posetioci su i sami mogli da se uvere zbog cega su ove kutije dobile tako mnogo pohvala u strucnoj stampi. Amplifikacija je bila poverena kombinaciji Electrocompaniet monoblokova AW 180 (2× 180W) i cevnom predpojacalu VTL TL 5.5. Ispostavilo se da je ovo dobitna kombinacija koja je dala svoj znacajan doprinos postizanju zvuka najviseg kvaliteta. Pravi biser i premijera na nasem trzistu je bio digitalni “front end” francuske firme METRONOME koja je u svetu poznata po vrhunskim konverterima i jos boljim CD transportima pa ste videli i culi njihovu kombinaciju T8 (CD transport) i C8+ converter koji ima dva moda rada (cevni i tranzistorski). Njihov znacaj za postizanje izuzetnog kvaliteta zvuka treba takodje istaci. Tu su i nezaobilazni kablovi americke firme TRANSPARENT AUDIO nivoa ULTRA koji su pomogli da sistem “dise” i radi kako treba. Postignutim zvukom ovog sistema smo veoma zadovoljni, sto su nam potvrdili mnogi posetioci dajuci pozitivne komentare i pohvale tokom sajma ali i nakon njega na cemu im se i ovim putem zahvaljujemo.
Manji sistem koji smo postavili na prvom spratu u sobi 212 bazirali smo na jubilarnim zvucnicima Dynaudio model Special 40 i lampaskom integralnom pojacalu VTL IT 85 (2×60W). Zvezda ove prezentacije su bili zvucnici Special 40 koji su svoju svetsku premijeru imali na ovogodisnjem hifi sajmu u Minhenu a u cast obelezavanja 40 godina izuzetno uspesnog rada firme Dynaudio. Tokom prezentacije smo se uverili da je nas izbor amplifikacije bio ispravan tako da su S40 mogli da pokazu sve svoje kvalitete uz ovaj VTL integralni pojacavac. Nasa prezentacija je potvrdila navode koje smo nasli u revijama koje su testirale ovo pojacalo i koje kazu da je VTL IT 85 jedan od najboljih cevnih integralnih pojacala koje mozete naci na svetskom trzistu. Digitalni zvuk je bio poveren najnovijem CD plejeru firme Metronome modelu Le Player 2S koji je pokrio CD i DSD format koji smo slusali sa naseg kompjutera i strimera Mind-180 koji se nalazio u MOON 380D. Pored impresivnih tehnickih karakteristika ovaj CD nas je odusevio prirodnim, detaljnim i leprsavim zvukom. Novajlija Le Player 2S se zaista pokazao u najboljem svetlu pa smo potpuno sigurni u njegov veliki uspeh na svetskom trzistu. I ovde smo koristili kablove Transparent Audio ali nizeg nivoa – SUPER koji su doprineli kvalitetnoj reprodukciji zvuka. Ovaj dobro osmisljen i upakovan sistem je bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja ovogodisnjeg sajma pa ne cude mnogi pozitivni komentari i pohvale.
Velika poseta i uvek puna sala su nam najbolji pokazatelj kvaliteta za ono sta smo Vam pripremili i prikazali pa stoga mozemo biti veoma zadovoljni. Sve one koji su zainteresovani i zele vise informacija o firmama koje predstavljamo na nasem trzistu pozivamo da nas posete kako bi ponovo mogli da cuju ono sto bi bilo interesantno za njih. Mi cemo se sa svoje strane potruditi da u dogovoru sa Vama napravimo najbolju mogucu kombinaciju i zvuk za Vas novi sistem. Adresu i kontakte znate pa se javite i dodjite…

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu