Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

29.03.23 Najbolji kablovi za 2022 godinu su Transparent Audio XL

Gotovo da nema ozbiljnijeg audio sistema a da u njemu nisu povezani Transparent Audio kablovi. Jedna od najkvalitetnijih Hifi revija Hifi Review je nagradila kablove Transparent Audio iz nove serije Generation 6 i nivoa Reference XL. Testirani su zvucnicki i interkonekcioni kablovi ove serije i na bazi njihovog zaista ogromnog iskustva dodelili su im nagradu za najbolje hi-end kablove u 2022 godini.

Kablovi iz nove generacije 6 i nivoa Reference XL doživeli su značajnu fizičku transformaciju u odnosu na svoju prethodu Generaciju 5, ali i ogromno unapredjenje u zvuku koje je postignuto novim resenjima i najkvalitetnijim provodnicima. Nivo Reference XL je ultimativni nivo kablova namenjen vrhunskim sistemima a novi XL se priblizava performansama legendarnog OPUS-a kao nikada ranije.
Napominjemo da se ovi kablovi posebno kalibrisu i prilagodjavaju upravo onim komponentama koje imate i na taj nacin se postize maksimalno prilagodjenje i sinergija a vrhunski zvuk je logicna rezultanta.
Vlasnici vrhunskih sistema svakako bi trebalo da razmisljaju o novim Transparent Audio kablovima ako zele ozbiljno da unaprede zvuk svog sistema.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu