Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

2.02.22 Confidence 20

Nova serija Confidence je nastala u Dynaudio labaratoriji koju su nazvali “Jupiter”. Zahvaljujuci ovoj zaista “svemirskoj” tehnologiji za veoma kratko vreme inzenjeri mogu da izvrse sva potrebna merenja i podese zvucnike kako bi pruzili najbolji moguci zvuk.
Confidence 20 je najmanji zvucnik iz serije ali koji je na testovima pokazao svoje izvanredne kvalitete pa nije cudo sto je dobio bezbroj nagrada od strucne stampe ali i veliku popularnost kod audiofila. Uz ovu kutiju prelepog izgleda ide i specijalno razvijen stalak koji mozete dodatno puniiti peskom ili nekim drugim rasutim materijalom kako bi jos vise povecali cvrstinu i kompaknost cele konstrukcije jer se zvucnik fiksira za sam stalak cime cine neraskidivu celinu. I kod ovog najmanjeg zvucnika su upotrebljene najbolje komponente koje Dynaudio trenutno ima kao sto je legendarni visokotonac ESOTAR3 pa je i dobijeni zvuk potpuno prirodan i izuzetno muzikalan.
U ponudi je pet atraktivnih perla metalic boja kako bi lakse uklopili Vaseg novog mezimca uz enterijer. Confidence 20 je definitivno po svim svojim karakteristikama jedan od najboljih kompaktnih zvucnika koje mozete naci na svetskom trzistu.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu