Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Meridian audio Srbija

VOX TRADE – Vaš vodič kroz svet muzike i zvuka visoke vernosti

Zvuk i glas roditelja je nešto što nas okružuje od momenta rodjenja, dok se sa muzikom srećemo gotovo odmah nakon toga. Mnogi od nas nemaju taj božiji dar da lepo pevaju ili sviraju na nekom instrumentu, ali većina nas voli da sluša dobru muziku. Ono što jednom doživimo u prirodi ili na koncertu trudimo se da na neki način ponovimo u našem kućnom okruženju kupujući kvalitetne uredjaje za reprodukciju zvuka. Od kvaliteta ovih uredjaja će zavisiti i vernost reprodukcije i stepen zadovoljstva slušaoca.

Druženje sa muzikom i visokokvalitetnim uredjajima u našoj firmi, Vox Trade, ima svoju veoma dugu istoriju, pa su nam ovako stečena praktična iskustva i teoretska znanja iz oblasti akustike pomogla da napravimo najbolji mogući izbor proizvodjača muzičkih i video uredjaja visoke vernosti.

Iako smo svesni da je percepcija zvuka individualna kategorija, dugogodišnje bavljenjem ovim poslom i muzikom potvrdjuje naš, ali i po misljenu mnogih, izuzetno kvalitetan izbor proizvodjača, na šta smo veoma ponosni.

U programu su: DYNAUDIO (vodeći danski proizvodjač zvučnika), ELECTROCOMPANIET (norveški proizvodjač vrhunskih pojačavača), SIMAUDIO (kanadski proizvodjač vrhunskih pojačala i CD plejera), MERIDIAN (engleski proizvodjač CD-DVD plejera i digitalnih zvučnika), VTL (američki proizvodjač lampaških pojačala), TRANSPARENT AUDIO (američki proizvodjač revolucionarnih kablova za povezivanje uredjaja) i SOUNDCARE (norveški proizvodjac audio pribora).

Adekvatnost naseg izbora podržava i činjenica da pomenuti proizvodjači u okviru svog dugogodišnjeg iskustva i uspešnog rada permanentno nameću nove, više standarde što ih izdvaja kao apsolutne lidere u ovoj oblasti. Gotovo da nema broja nekog od vodećih svetskih AV glasila u kome na najbolji način nije prikazan ili testiran neki od proizvoda koji se nalaze u našoj ponudi.

Pored zvuka koji nas okružuje veoma nam je važno i ono šta vidimo pa je potreba za kvalitenom reprodukciom filmova, spotova i sličnog materijala na plazma televizorima sve većih dimenzija potpuno opravdna.

Kada se kaže plazma TV onda je logični sinonim reč FUJITSU koja predstavlja apsolutnog lidera i japansku firmu koja je 1993. godine svetskoj javnosti predstavila prvi plazma TV, 1999. prvu HDTV, 2002. prvi HD ready plazma TV itd. Od te prelomne 1993. pa do danas sve novosti u ovoj tehnologiji su vezane upravo za Fujitsu pa njihov slogan “the FIRST - the BEST – the ORIGINAL” govori sve.

Uz našu stručnu pomoć i savet, u skladu sa Vašim specifičnim zahtevima i mogućnostima pomenuti proizvodjači garantuju komponovanje sistema izvanrednih akustičkih, vizuelnih i tehničkih performansi. Takodje, ukoliko želite nadgradnju postojećeg sistema ponudjeni program će Vam obezbediti maksimalne mogućnosti uklapanja u Vaš postojeći sistem ali i značajno unapredjenje zvuka.

Kvalitet uredjaja koji su u našoj ponudi, njegova medjusobna kompatibilnost, apsolutna superiornost i celovitost kao i bezbrojni uporedni testovi koje smo vršili tokom svih ovih godina iskristalisale su i na površinu izbacile firme koje želimo da Vam predstavimo, ali su takodje apsolutno eliminisale potrebu za zastupanjem većeg broja proizvodjača.

Ako ste audiofil ili ljubitelj filmova pozovite nas, pitajte ili posetite a mi ćemo pokušati da na Vas prenesemo deo našeg znanja i sa Vama podelimo iskustvo doživljaja zvuka i slike visoke vernosti.

S poštovanjem,
Vaš VOX TRADE
Mladjen Vojinović
Mladjen Vojinovic

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu