Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

23.09.2009 Hi-Fi show Septembar 2009, Holiday Inn

Vreme zaista leti, a najavljeni i tako zeljno ocekivani show kuca na vrata. Broje se poslednji sati, a izlagaci pazljivo sklapaju i proveravaju sisteme koji ce svirati tokom predstojeca dva dana hi-fi sajma. Nasa osnovna zelja je predstavljanje, po misljenju mnogih, trenutno najboljeg proizvodjaca cevnih pojacavaca firme VTL pa ce njihova elektronika biti baza nase prezentacije.
VTL u svojoj ponudi ima solidan program za prave audiofile i tu su: integralni pojacivac, 5 predpojacala, 7 pojacala snage, 2 interna i jedan eksterni phono predpojacavac, pa smo sigurni da ce svi oni koji zele da dodju do ovih remek dela cevne elektronike lako naci najbolji izbor za sebe. U ovom zaista impresivnom izboru mi smo se odlucili za dve kombinacije za koje smatramo da ce posetiocima pruziti vrhunski zvuk u svom segmentu cena.
Dakle, u subotu 26. septembra 2009. ce svirati kombinacija koja je u nekom nasem internom procenjivanju dobila ubedljivo najvise glasova:

- Zvucnici: DYNAUDIO SAPHIRE

- Pojacalo snage: VTL MB 185 MkII

- Predpojacalo: VTL TL 5.5 MKII

- CD Plejer: MOON SuperNova RS

- Kablovi: zna se Transparent Audio

U nedelju 27. septembra 2009. ce ici, za sada, retka ali u svetu sve prisutnija i popularnija kombinacija koja koristi aktivne kutije kao osnovu sistema. Zeleci da Vam predstavimo i ovakav, drugaciji pristup odlucili smo se za fenomenalni aktivni par FOCUS 110 A koji je odmah nakon promocije na sajmu u Minhenu 2009. dobio najvise ocene. Nedeljna kombinacija ce biti dosta jeftinija, ali smo potpuno sigurni da ce Vam se i ovaj zvuk dopasti. Za ocekivati je dobar zvuk iz skupog sistema, mada cena komponenata i zvucna imena nisu garancija uspeha vec je umetnost napraviti dobar i jeftin sistem kao sto smo Vam to pokazali na aprilskom sajmu kada je svirala najmanja MOON kombinacija i nas omiljeni Focus 140.
Nas izbor za nedelju ce biti sastavljen od:

- Zvucnici: DYNAUDIO FOCUS 110A

- Predpojacalo: VTL TL 2.5

- CD Plejer: MOON CD-1 RS

- Kablovi: Transparent Audio

Pozivamo sve audiofile da nas posete 26. i 27. septembra 2009. u hotelu Holiday Inn i uzivaju u vrhunskom zvuku koji smo odabrali za Vas

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu