Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

28.11.2018 Hi-Fi show 2018 – Holiday Inn

Jos jedan izuzetan dogadjaj u audio svetu Srbije je iza nas. Na pocetku, zelimo da cestitamo organizatoru na uspesno organizovanom sajmu koji je okupio veliki broj kvalitetnih izlagaca koji su se potrudili da prikazu izuzetno atraktivne i kvalitetne sisteme. Rezultat je do sada najveca poseta sa preko 2100 posetilaca sto nas veoma raduje.
I ove godine smo imali dve sobe sa dva potpuno razlicita koncepta. Veci sistem smo postavili u salu OSTROG i on je bio baziran na najvecim zvucnicima iz serije Contour a to su podnostojeci zvucnici DYNAUDIO Contour 60 koji su tokom prezentacije potvrdili svoj izuzetan kvalitet i to za sasvim prihvatljiv iznos novca. Posetioci su i sami mogli da se uvere zbog cega su zvucnici Dynaudio Contour 60 dobili tako mnogo nagrada i pohvala u svetskoj strucnoj stampi. Amplifikacija je bila poverena Moon W7m monoblokovima i predpojacalu Moon P8. Treba napomenuti da i MOON i Dynaudio za svoje prezentacije cesto saradjuju sto nije slucajnost vec potvrdjuje izvanrednu sinergiju zvucnika i amplifikacije. Zbog kasnjenja u isporuci, umesto Metronom CD transporta smo upoterbili mali transport Moon Neo 260TD koji je slao digitalni signal Karan Acoustics DAC-u. Povremeno smo koristili i fenomenalni AURENDER DAC/strimer kao dodatni izvor zvuka.
Tu su i nezaobilazni kablovi americke firme TRANSPARENT AUDIO nivoa ULTRA po celoj liniji koji su pomogli da sistem radi kako treba. Postignutim zvukom ovog sistema smo veoma zadovoljni, sto su nam potvrdili mnogi posetioci dajuci pozitivne komentare i pohvale tokom trajanja sajma ali i nakon njega na cemu im se i ovim putem zahvaljujemo.
Manji system, na prvom spratu u sobi 214 bazirali smo na digitalno aktivnim i bezicnim podnostojecim zvucnicima Dynaudio XEO 30. Ovo je potpuno drugaciji koncept u kome Vam je potreban samo izvor zvuka. Ako imate pristup muzickim bibliotekama kao sto je Deezer, You Tube i slicno sve to mozete direktno slusati koristeci Vas telefon kao daljinski upravljac. Svi oni koji ne zele ili nece iz bilo kog razloga da uz pasivne zvucnike traze odgovarajuce pojacalo i zvucnicke kablove izborom nekog od zvucnika iz serije XEO ili jos kvalitetnije Focus XD serije ce biti vise nego zadovoljni. Vazno je napomenuti, da ono sto ste culi tokom prezentacije ce identicno zvucati i u Vasoj sobi jer je uticaj pojacala i kablova u potpunosti eliminisan.
Velika poseta i uvek puna sala su nam najbolji pokazatelj kvaliteta za ono sta smo Vam pripremili i prikazali pa stoga mozemo biti veoma zadovoljni. Sve one koji su zainteresovani i zele vise informacija o firmama koje predstavljamo na nasem trzistu pozivamo da nas posete kako bi mogli da cuju ono sto bi bilo interesantno za njih.
Ocekujuci Vasu posetu srdacno Vas pozdravlja

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu