Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

5.3.2019 Nova serija EVOKE

Dynaudio, legendarni proizvodjac vrhunskih zvucnika je za ljubitelje dobrog zvuka pripremio novu seriju EVOKE. Ova nova linija se sastoji od 5 pasivnih zvucnika koji su konstruisani prema najnovijim tehnologijama koje su njihovi inzenjeri razvijali tokom poslednjih nekoliko godina a koja su pokazala svoju superiornost kod modela iz serije Contour i Confidence. Projekat linije je zapocet od „belog papira“ sto znaci da EVOKE serija nije unapredjena veoma uspesna serija Focus vec su u pitanju novi zvucnici radjeni na bazi najnovijih tehnoloskih resenja koja su visestruko proverena u Dynaudio Sound centru i fantasticnom „JUPITER“ sistemu za testiranje zvucnika. Serija se sastoji od dve monitorske kutije, Evoke 10 i Evoke 20, dva podnostojeca zvucnika, Evoke 30 i Evoke 50 i na kraju za ljubitelje kucnog bioskopa tu je centralni Evoke 25C.
Na kraju nov, prelep dizajn i finis u prirodnom furniru ce privuci cak i one najzahtevnije estete pre nego sto cuju ove nove lepotane iz Dynaudia. U ponudi su 4 nove boje i to Crni i Beli klavir lak, Walnut Wood i Blonde Wood koje ce siguni smo, lako naci posebno mesto u Vasoj sobi.
Novu seriju mozete videti i cuti i kod nas pa se javite i odmah zakazite slusanje nove serije EVOKE.25.02.19 NOVA DYNAUDIO LEGENDA

Od momenta kada je oktobra 2017 audiodfilima predstavljen jubilarni model koji je nastao povodom 40 godina uspesnog rada Dynaudio Special 40 nize nagrade i priznanja. Prakticno, ne postoji hifi magazin koji ih je testirao a da im nije dao najbolje moguce ocene pa sada, nakon godinu dana mozemo da konstatujemo da je Special 40 uz Contour 20 njihov najnagradjivaniji zvucnik za poslednjih 20 godina. Ovo jos jednom potvrdjuje ozbiljnost u radu Dynaudievih inzenjera koji rezultuje vrhunskim proizvodima i samo dokazuje da je Dynaudio i dalje u samom vrhu proizvodjaca hi-end zvucnika. Ako ih jos niste videli i culi zasto cekate, javite nam se i Vi…12.02.2019 Jos jedna nagrada za XEO 20

Serija XEO je prvi put predstavljena 2012 i nakon toga ova digitalno aktivna i bezicna serija belezi samo uspehe i redja nagrade. XEO modeli predstavljaju pravu revoluciju i do sada se jos nije pojavila ozbiljna konkurencija koja bi pokvarila njihov uspeh. Ovaj novi nacin reprodukcje su odmah prihvatili mnogi audiofili kako zbog odlicnog zvuka i dizajna tako i zbog veoma dobrog odnosa kvaliteta i cene. Nova serija XEO je znacano poboljsana pa sada vlasnicima pored jos boljeg zvuka omogucava vise komfora i opcija koriscenja sto ih cini jos atraktivnijom. Sve ovo su bili ozbiljni razlozi koji su rukovodili najpoznatiju australijsku hi-end reviju „Sound & Image“ da godisnju nagradu za najbolji zvucnik u kategoriji aktivnih zvucnika dodeli modelu Dynaudio XEO 20.
Slucajnosti nema, pa svi oni koji zele odlican zvuk aktivne kutije imaju veoma lak zadatak, da pored laureata XEO 20 izaberu jedan od dva preostala XEO modela i boju koja im najvise odgovara.31.12.2019 Postovani audiofili,

Zelimo Vam srecan Bozic, a u novoj 2019. godini dobro zdravlje, uspeh u poslu i mnogo kvalitetnih audio uredjaja.

Vas VOX TRADE28.11.2018 Hi-Fi show 2018 – Holiday Inn

Jos jedan izuzetan dogadjaj u audio svetu Srbije je iza nas. Na pocetku, zelimo da cestitamo organizatoru na uspesno organizovanom sajmu koji je okupio veliki broj kvalitetnih izlagaca koji su se potrudili da prikazu izuzetno atraktivne i kvalitetne sisteme. Rezultat je do sada najveca poseta sa preko 2100 posetilaca sto nas veoma raduje.
I ove godine smo imali dve sobe sa dva potpuno razlicita koncepta. Veci sistem smo postavili u salu OSTROG i on je bio baziran na najvecim zvucnicima iz serije Contour a to su podnostojeci zvucnici DYNAUDIO Contour 60 koji su tokom prezentacije potvrdili svoj izuzetan kvalitet i to za sasvim prihvatljiv iznos novca. Posetioci su i sami mogli da se uvere zbog cega su zvucnici Dynaudio Contour 60 dobili tako mnogo nagrada i pohvala u svetskoj strucnoj stampi. Amplifikacija je bila poverena Moon W7m monoblokovima i predpojacalu Moon P8. Treba napomenuti da i MOON i Dynaudio za svoje prezentacije cesto saradjuju sto nije slucajnost vec potvrdjuje izvanrednu sinergiju zvucnika i amplifikacije. Zbog kasnjenja u isporuci, umesto Metronom CD transporta smo upoterbili mali transport Moon Neo 260TD koji je slao digitalni signal Karan Acoustics DAC-u. Povremeno smo koristili i fenomenalni AURENDER DAC/strimer kao dodatni izvor zvuka.
Tu su i nezaobilazni kablovi americke firme TRANSPARENT AUDIO nivoa ULTRA po celoj liniji koji su pomogli da sistem radi kako treba. Postignutim zvukom ovog sistema smo veoma zadovoljni, sto su nam potvrdili mnogi posetioci dajuci pozitivne komentare i pohvale tokom trajanja sajma ali i nakon njega na cemu im se i ovim putem zahvaljujemo.
Manji system, na prvom spratu u sobi 214 bazirali smo na digitalno aktivnim i bezicnim podnostojecim zvucnicima Dynaudio XEO 30. Ovo je potpuno drugaciji koncept u kome Vam je potreban samo izvor zvuka. Ako imate pristup muzickim bibliotekama kao sto je Deezer, You Tube i slicno sve to mozete direktno slusati koristeci Vas telefon kao daljinski upravljac. Svi oni koji ne zele ili nece iz bilo kog razloga da uz pasivne zvucnike traze odgovarajuce pojacalo i zvucnicke kablove izborom nekog od zvucnika iz serije XEO ili jos kvalitetnije Focus XD serije ce biti vise nego zadovoljni. Vazno je napomenuti, da ono sto ste culi tokom prezentacije ce identicno zvucati i u Vasoj sobi jer je uticaj pojacala i kablova u potpunosti eliminisan.
Velika poseta i uvek puna sala su nam najbolji pokazatelj kvaliteta za ono sta smo Vam pripremili i prikazali pa stoga mozemo biti veoma zadovoljni. Sve one koji su zainteresovani i zele vise informacija o firmama koje predstavljamo na nasem trzistu pozivamo da nas posete kako bi mogli da cuju ono sto bi bilo interesantno za njih.
Ocekujuci Vasu posetu srdacno Vas pozdravlja

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu