Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

2.02.22 Confidence 20

Nova serija Confidence je nastala u Dynaudio labaratoriji koju su nazvali “Jupiter”. Zahvaljujuci ovoj zaista “svemirskoj” tehnologiji za veoma kratko vreme inzenjeri mogu da izvrse sva potrebna merenja i podese zvucnike kako bi pruzili najbolji moguci zvuk.
Confidence 20 je najmanji zvucnik iz serije ali koji je na testovima pokazao svoje izvanredne kvalitete pa nije cudo sto je dobio bezbroj nagrada od strucne stampe ali i veliku popularnost kod audiofila. Uz ovu kutiju prelepog izgleda ide i specijalno razvijen stalak koji mozete dodatno puniiti peskom ili nekim drugim rasutim materijalom kako bi jos vise povecali cvrstinu i kompaknost cele konstrukcije jer se zvucnik fiksira za sam stalak cime cine neraskidivu celinu. I kod ovog najmanjeg zvucnika su upotrebljene najbolje komponente koje Dynaudio trenutno ima kao sto je legendarni visokotonac ESOTAR3 pa je i dobijeni zvuk potpuno prirodan i izuzetno muzikalan.
U ponudi je pet atraktivnih perla metalic boja kako bi lakse uklopili Vaseg novog mezimca uz enterijer. Confidence 20 je definitivno po svim svojim karakteristikama jedan od najboljih kompaktnih zvucnika koje mozete naci na svetskom trzistu.22.01.22 Kalista DreamPlay X

Najnoviji model firme METRONOME je DreamPlay X koji kombinuje 4 vrhunska uređaja u jednom (CD/SACD player, streamer, DAC i digitalno pretpojačalo) i potvrdjuje izvanredan kvalitet Kalista uredjaja. Dizajneri i inženjeri Metronoma već nekoliko godina vredno rade na stvaranju uređaja sa najprirodnijim zvukom a novi DreamPlay X je najbolji primer. Ovo je zaista pravo umetnicko delo i “State of the Art” proizvod kada govorimo o reprodukciji zvuka.31.12.21 Nova godina

Postovani audiiofili,
U novoj godini Vam pre svega zelimo dobro zdravlje, vedro raspolozenje i puno dobre muzike :-)
Vas VOX TRADE20.12.21 EMIT 20

Nova serija EMIT je prijatno iznenadjenje za sve ljubitelje dobrog zvuka. Bez obzira na vaš ukus, čućete rezultat od gotovo 45 godina napornog rada, razvoja i slušnih testova. Na bazi resenja koja su primenjena kod skupljih serija je projektovana i nova serija EMIT. Svi su saglasni da kupovinom nekog modela iz EMIT serije kupujete prakticno hiend zvucnik ali za daleko manje novaca. Najpopularniji model je EMIT 20 koji ce uskoro biti prikazan u velikom broju svetskih hifi magazina ali i u januarskom broju naseg HIFiles-a. U pitanju je dvosistemska bas refleks kutija osetljivosti 86 dB, max snage od 160W i nominalne impedanse od 6 Ohm-a. Bas MSP je sada precnika 18 cm a poboljsani visokotonac Cerotar od 28mm sa Hexis koncepcijom koju koriste skuplji Contour i Confidence modeli. Ovoga puta su ponudjene 3 boje, mat crna i bela i furnir oraha.
Svi koji su slusali novi Emit 20 su saglasni da je u pitanju ozbiljan zvucni pomak u odnosu na veoma popularni predhodni model koji je bio u samom vrhu zvucnika iz svoje klase.
Sada, za veoma prihvatljivu cenu mozete obradovati sebe za novu godinu pravim hiend zvucnikom pa dodjite :-)10.12.21 Novi Emit

Jedna od najpopularnijih Dynaudio serija EMIT M je nedavno zamenjena novom koja ce po svemu sudeci biti jos uspesnija. Nova EMIT serija je znacajno unapredjena kako u estetskom tako i u pogledu dosta boljeg zvuka. Poboljsani su svi drajveri, uradjene su bolje skretnice a kutije su sada bolje dizajnirane i mnogo cvrsce kako bi sto efikasnije eliminisale nepotrebne vibracije.
Pored ovih znacajnih poboljsanja dodat je jos jedan model a to je prelepi podnostojeci EMIT 50 koji cini krunu ove serije. Ono sto ce oduseviti audiofile su cene modela iz ove serije koje su i dalje veoma prihvatljive narocitio kad govorimo o odnosu cena/kvalitet koji je kod nove serije zaista izvanredan. Nasa prva iskustva a i komentari audiofila na mrezama potvrdjuju da ce ova nova linija biti jos uspesnija od predhodne. Umesto dosadasnje dve boje (bela i crna mat) dodat je i atraktivni orahov furnir koji ce Vam pomoci da lakse prilagodite boju zvucnika Vasem enterijeru.
Novi EMIT zvucnici su sada i u nasoj ponudi pa svi zainteresovani mogu doci do nas kako bi videli i culi ovu novu best buy Dynaudio liniju.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu