Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

31.12.2019 Postovani audiofili,

Zelimo Vam srecan Bozic, a u novoj 2019. godini dobro zdravlje, uspeh u poslu i mnogo kvalitetnih audio uredjaja.

Vas VOX TRADE28.11.2018 Hi-Fi show 2018 – Holiday Inn

Jos jedan izuzetan dogadjaj u audio svetu Srbije je iza nas. Na pocetku, zelimo da cestitamo organizatoru na uspesno organizovanom sajmu koji je okupio veliki broj kvalitetnih izlagaca koji su se potrudili da prikazu izuzetno atraktivne i kvalitetne sisteme. Rezultat je do sada najveca poseta sa preko 2100 posetilaca sto nas veoma raduje.
I ove godine smo imali dve sobe sa dva potpuno razlicita koncepta. Veci sistem smo postavili u salu OSTROG i on je bio baziran na najvecim zvucnicima iz serije Contour a to su podnostojeci zvucnici DYNAUDIO Contour 60 koji su tokom prezentacije potvrdili svoj izuzetan kvalitet i to za sasvim prihvatljiv iznos novca. Posetioci su i sami mogli da se uvere zbog cega su zvucnici Dynaudio Contour 60 dobili tako mnogo nagrada i pohvala u svetskoj strucnoj stampi. Amplifikacija je bila poverena Moon W7m monoblokovima i predpojacalu Moon P8. Treba napomenuti da i MOON i Dynaudio za svoje prezentacije cesto saradjuju sto nije slucajnost vec potvrdjuje izvanrednu sinergiju zvucnika i amplifikacije. Zbog kasnjenja u isporuci, umesto Metronom CD transporta smo upoterbili mali transport Moon Neo 260TD koji je slao digitalni signal Karan Acoustics DAC-u. Povremeno smo koristili i fenomenalni AURENDER DAC/strimer kao dodatni izvor zvuka.
Tu su i nezaobilazni kablovi americke firme TRANSPARENT AUDIO nivoa ULTRA po celoj liniji koji su pomogli da sistem radi kako treba. Postignutim zvukom ovog sistema smo veoma zadovoljni, sto su nam potvrdili mnogi posetioci dajuci pozitivne komentare i pohvale tokom trajanja sajma ali i nakon njega na cemu im se i ovim putem zahvaljujemo.
Manji system, na prvom spratu u sobi 214 bazirali smo na digitalno aktivnim i bezicnim podnostojecim zvucnicima Dynaudio XEO 30. Ovo je potpuno drugaciji koncept u kome Vam je potreban samo izvor zvuka. Ako imate pristup muzickim bibliotekama kao sto je Deezer, You Tube i slicno sve to mozete direktno slusati koristeci Vas telefon kao daljinski upravljac. Svi oni koji ne zele ili nece iz bilo kog razloga da uz pasivne zvucnike traze odgovarajuce pojacalo i zvucnicke kablove izborom nekog od zvucnika iz serije XEO ili jos kvalitetnije Focus XD serije ce biti vise nego zadovoljni. Vazno je napomenuti, da ono sto ste culi tokom prezentacije ce identicno zvucati i u Vasoj sobi jer je uticaj pojacala i kablova u potpunosti eliminisan.
Velika poseta i uvek puna sala su nam najbolji pokazatelj kvaliteta za ono sta smo Vam pripremili i prikazali pa stoga mozemo biti veoma zadovoljni. Sve one koji su zainteresovani i zele vise informacija o firmama koje predstavljamo na nasem trzistu pozivamo da nas posete kako bi mogli da cuju ono sto bi bilo interesantno za njih.
Ocekujuci Vasu posetu srdacno Vas pozdravlja

Vas VOX TRADE7.11.18 Hi-Fi show 17. i 18. novembra – Hotel Holiday Inn – drugi deo

Za veliku salu Ostrog pripremili smo Vam jedan veoma ozbiljan i u svakom pogledu kvalitetan sistem. Prosle godine slusali ste Contour 30, Electrocomapaniet amplifikaciju i Metronom digitalije, i ,kako smo culi od mnogih, bili ste izuzetno zadovoljni zvukom. Ove godine, uzivacete u zvuku najveceg zvucnika iz Contour serije, a to je model Contour 60 i to ce biti Srpska premijera. Za ove, po svemu fenomenalne zvucnike, pripremili smo MOON amplifikaciju i to, monoblokove Moon W7m. Predpojacalo ce, logicno, biti Moon model P-8, a digitalni “front end” bice takodje sastavljen od MOON elektronike. Sto se tice kablova, tu promena nema, jer su u pitanju americki Transparent Audio kablovi i to, nivo ULTRA po celoj liniji, sto odgovara kvalitetu sistema. Cesto nas pitaju, zasto ne koristimo najkvalitetnije i naravno, skuplje Transparent kablove kao i drugi izlagaci, ali mi smatramo da treba ici na nivo kablova koji su prilagodjeni sistemu, kako po kvalitetu, tako i po ceni. Investicija u bolje Transparent kablove je uvek opravdana i visestruko vraca ulozeni novac, ali oko toga se uvek mozemo dogovarati sa krajnjim korisnicima.
Potpuno smo sigurni da ce Vam se izabrani sistem dopasti i da cete uzivati u kvalitetnom zvuku i izboru muzike.
Vise o komponentama ovog sistema cete cuti tokom prezentacije, pa Vas pozivamo da obavezno dodjete.

Vas VOX TRADE26.10.2018 Hi-Fi show 17. i 18. novembra – Holiday Inn – prvi deo

Vreme tece zaista brzo, a pred nama je novi Audio sajam. Kao i ranijih godina, nasa poznata revija Hi-Files je organizator i ovogodisnjeg hifi show, koji je planiran za treci vikend novembra u hotelu Holiday Inn, a nasu prezentaciju videcete u sali OSTROG i u sobi 214 na prvom spratu.

Prateci trendove na hifi trzistu odlucili smo se da Vam predstavimo dve po nasem misljenju, prave zvezde digitalnog zvuka, a to je najnoviji digitalno aktivni i bezicni zvucnik Dynaudio, i to podnostojeci model XEO 30. Predhodni izuzetno cenjeni i nagradjivani zvucnici iz serije XEO (modeli XEO 5 i XEO 6) znacajno su unapredjeni, kako po pitanju pojacane amplifikacije, tako i po pitanju digitalnog dela i softvera.
Novi XEO 30 u sebi sadrzi sve neophodno za reprodukciju, pa nam je potreban samo izvor, a to ce biti izuzetno lep, efikasan i funkcionalan strimer Electrocompaniet model Rena S-1, cime cemo zaokruziti sistem u ovoj sobi. Kako ce to zvucati, cucete i bicete prijatno iznenadjeni, utoliko pre, sto je cena kompletnog sistema izuzetno prihvatljiva, imajuci u vidu postignuti kvalitet zvuka. Ono sto budete culi tokom prezentacije , zvucace indenticno i u Vasoj sobi sa istim sistemom, sto znaci, da nece biti iznenadjenja, ako se odlucite za neki od XEO zvucnika.
Mnogo vise o komponentama ovog sistema cucete tokom prezentacije, pa Vas pozivamo da dodjete, na ovu, za audiofile veoma znacajnu priredbu.

Vas VOX TRADE21.03.18 ACE - „All in One Music Player“

Od svoje pojave na trzistu audio uredjaja Moon ACE nize samo nagrade i uspeh. Za nepune 2 godine zivota je dobio cak 17 nagrada od najuticajnijih audio casopisa i magazina. Moze se slobodno reci da ne postoji casopis koji ga je testirao a da mu nije dao nagradu za: „NAJBOLJI UREDJAJ U KLASI“, „PROIZVOD GODINE“, „EDITOR CHOICE“, „HIGHLY COMMENDED“, “BEST BUY”, itd sto je zaista impresivno.
Ne postoji uredjaj koji je toliko nagradjivan i hvaljen kao Moon Neo ACE.
Sa njim je sve veoma jednostavno, samo ga treba povezati sa parom zvucnika i internetom i Vi cete biti spremni za potpuno uzivanje u muzici i odlicnom zvuku. ACE Vam pruza potpuno nove mogucnosti lako i brzo. Baza ACE sistema je veoma kvalitetno pojacalo od 2×50W (na 8 oma) koje ce energicno pokrenuti veliki broj zvucnika. Pored pojacala tu je i high resolution DAC sa DSD decoding sistemom do DSD 256 kao i PCM processor sa 32 bit/384 kHZ. Da bi digitalni segment bio kompletan integrisan je i MIND modul koji omogucava trenutan pristup i koriscenje muzickih internet biblioteka, a tu je i Bluetooth® with Qualcomm aptXTM audio support. Posebna paznja je poklonjena softveru koji je prilagodjen TIDAL muzickoj biblioteci, koja vazi za najkompletniju. Pored veoma kvalitetnog digitalnog segmenta u ACE je dodat i moving magnet (MM) phono preamp, sjajna vest za sve ljubitelje analognog zvuka cime ACE zaokruzuje celinu. Koncept “sve u jendom” je veoma popularan zbog visestrukih mogucnosti, ali pored fleksibilnosti sa ACE dobijate i veoma visok kvalitet svakog pojedinog segmenta, pa samim tim i uredjaja u celini sto ce, sigurni smo, zadovoljiti i najzahtevnije audiofile koji ce uzivati u ovom novom MOON pojacalu.
Ovo je jos jedan veliki razlog da nas posetite…Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu