Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

21.11.23 BLACK FRIDAY

I ove godine smo pripremili lepo iznenadjenje za sve audiofile i ljubitelje dobrog zvuka a razlog je “BLACK FRIDAY”. Svi oni koji zele da sebe i svoju porodicu obraduju kvalitetnim zvucnicima iz DYNAUDIO serije EMIT moci ce da iskoriste specijalni popust od cak 20% na sve modele iz ove serije. Ova akcija traje do kraja novembra pa smo sigurni da ce mnogi od Vas iskoristiti ove specijalne cene i izabrati neki od ovih sjajnih zvucnika:-)13.10.23 HiFi Show 2023

Iza nas je jos jedan praznik za audiofile koji je kao i do sada bio organizovan u hotelu HOLIDAY INN. Lepo vreme je dodatno privuklo veliki broj posetilaca pa je i nasa prezentacija bila jos zanimljivija jer je sve lepse kada je sala puna :-).
Ovoga puta smo publici pripremili sistem koji se sastojao od zvucnika Dynaudio Contour 30i, predpojacala MOON P8, monoblokova Elektrocompaniet AW 600 (NEMO), Metronom CD transporta LP4 i konvertera Metronom Le DAC. Sve ove uredjaje su povezivali kablovi Transparent Audio nivoa ULTRA a sve komponente su bile oslonjene na Soundcare nozice. Izuzev predpojacala MOON P8 sve ostale komponente su po prvi put predstavljene publici.
Odlicna atmosfera i puna sala je dobar pokazatelj da smo ispunili ocekivanja publike predstavljenim sistemom. Kao uvek sve zainteresovane pozivamo da posete nas show room kako bi konkretno in a miru razgovarali o svemu onome sto Vas interesuje.
Ocekujuci Vase pozive i posetu srdacno Vas pozdravlja Vas VOX TRADE30.09.23 HiFi Show 2023

Postovani audiofili,
I ove godine ce nam se pruziti prilika da uzivamo u dobrom zvuku koji Vam pripremamo. Hi-Files je zakazao zurku za vikend 7 i 8 oktobra u hotelu Holiday Inn a mi smo (to se zna) u sali Ostrog.
Nas izbor komponenata ce se sastojati od zvucnika Dynaudio, dok ce elektronika biti sastavljena od vrhunskih komponenata firmi koje zastupamo a koje Vi odlicno poznajete kao sto su Electrocompaniet, MOON i Metronome. Kao i uvek do sada koristicemo kompletno ozicenje firme Transparent Audio nivo Ultra.
Nadamo se lepom vremenu i velikoj poseti pa dodjite da se vidimo, razgovaramo i uzivamo u dobroj muzici i zvuku :-)
Vas VOX TRADE20.09.23 Novi furnir za Contour

Jedna od najpopularnijih i najprodavanijih serija zucnika iz Dynaudio game je svakako serija Contour. Ovo se odnosi na staru i novu “i” verziju. U zelji da izadje u susret audiofilima i pomogne im kod izbora zvucnika ponudjena je jos jedna izuzetno lepa i atraktivna boja furnira koja se zove “Nordic Silver”. Pored nespornog kvaliteta izrade i zvuka koji je i najvazniji buduci kupci sada u ponudi imaju jos jednu lepu i modernu boju koja ce se lako uklopiti narocito uz moderniji enterijer.15.08.23 EISA AWARD - FOCUS 50

EISA je asocijacija koju cine specijalizovani casopisi iz 22 zemlje koja svake godine dodeljuje godisnje nagrade iz razlicitih oblastii pa je tako ovogodisnju nagradu za najbolji bezicni podnostojeci Hi-end zvucnik dobio Dynaudio sa najnovijim modelom koji ima oznaku FOCUS 50. Nova digitalno aktivna i bezicna serija FOCUS se smatra trenutno najsavrsenijom i najupotrebljivijom serijom zvucnika koju mozete naci i koja podrzava prakticno sve platforme koje su akltivne na trzistu. Ovo omogucava lako i veoma kvalitetno povezivanje uz zaista vrhunski zvuk cele serije. Ovaj Dynaudio TOP model predstavlja pravi izazov za audiofile koji ce sada biti u velikoj dilemi oko izbora klasicnog ili ovog Dynaudievog digitalno aktivnog i bezicnog sistema. Za pogon su upotrebljena vrhunska Pascal pojacala dok su driveri pazljivo odabrani i prilagodjenji zvucnicima. Tu je i opcija DIRAC kojom mozete prilagoditi zvucnik akustici prostorije u kojoj su postavljeni zvucnici.
Sve ovo garantuje vrhunski zvuk pa je jasno zbog cega je ova prestizna nagrada dodeljena zvucnicima iz ove serije i ovom modelu. Inzenjerima Dynaudi-a cestitamo na vrhunskom proizvodu.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu