Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

20.11.2016 Izvestaj sa oktobarskog Hi-fi sajma 2016

Lepo vreme i veliki broj izlagaca je privukao do sada najveci broj posetilaca od kako se Hifi sajmovi odrzavaju u Srbiji pa koristimo priliku da se svim posetiocima zahvalimo na poseti i lepom druzenju. Kao i ranije, bili smo u sali OSTROG od oko 50m2, a za ovogodisnju prezentaciju smo umesto najavljenog novog podnostojeceg CONTOUR 30 (ulazi u proizvodnju tek u decembru 2016) uspeli da za sajam obezbedimo manji, monitorski DYNAUDIO CONTOUR 20.
Sve je novo kod nove serije CONTOUR. Potpuno nov, prelep, ovalan dizajn, novi drajveri i po prvi put ESOTAR2 visokotonac u svim Contour modelima. Najkvalitetnije komponente ugradjene u novu skretnicu znacajno doprinose prirodnom, preciznom i veoma muzikalnom zvuku ovih novih Contour-a. U ponudi su i nove boje koje ce Vam se dopasti i lako uklopiti u Vas enterijer.

Pored zvucnika koji su bili prave zvezde ove smotre tu su bili i jedan od najboljih integralnih pojacala koje mozete naci na svetskom trzistu, MOON EVOLUTION i-7 snage 2× 150 W koji u svojoj kolekciji ima cak 11 nagrada koje su mu dodelili najeminentniji svetski Hifi casopisi. Digitalni izvor je bio MOON SUPERNOVA CD iz TOP serije EVOLUTION koji je vlasnik sedam nagrada dobijenih od najeminentnijih svetskih Hifi casopisa. Kao i uvek do sada koristili smo ogovarajuce Transparent Audio kablove po celoj liniji, sto je svakako doprinelo boljem kvalitetu zvuka i odlicnom opstem utisku.
Velikom posetom i Vasim komentarima koje smo dobili za vreme i nakon sajma smo veoma, veoma zadovoljni, sto pokazuje da nas trud nije bio uzaludan a opustena atmosfera i diskusija oko muzike koju smo slusali, izvodjacima i uredjajima koji su svirali samo potvrdjuje razloge za vasu veliku posetu.
Za sve dodatne informacije mozete nam se javiti ili jos bolje doci u nas salon, kako bi iz prve ruke dobili odgovore na sva Vasa pitanja.
Do tada, zelimo Vam dobro zdravlje, neki nov uredjaj i puno kvalitetnih diskova ili ploca.
Vas Vox TradePriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu