Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

6.04.10 Izvestaj - Holiday Inn Hi-Fi show 27.-28. mart 2010

Jos jedan audio sajam je prosao, a posetioci i izlagaci sumiraju utiske. Kao i ranije predstavili smo Vam dve razlicite kombinacije koje su trebale da Vam pruze dobar zvuk za razlicit novac. Subotnja prezentacija je bila sastavljena od kvalitetnijih i skupljih komponenata pa je i zvuk bio bogatiji, puniji i lepsi, na ocigledno zadovoljstvo posetilaca. Umesto najavljenih Confidence 1 koji nisu stigli na vreme uskocili su jeftiniji ali za tu cenu izvanredni podnostojeci Focusi 220. U kombinaciji sa VTL amplifikacijom, Meridian CD plejerom i Transparent kablovima svirali su precizno i jasno sa muzikalnoscu koja krasi daleko skuplje sisteme. Svi prisutni su bili odusevljeni upravo tom muzikalnoscu i ogromnom zvucnom slikom koju je sistem pruzao. Sve u svemo odlicna postavka za sve one koji bi zeleli veoma ozbiljan zvuk za ne previse novca.

Drugog dana smo Vam predstavili sistem vredan “svega” 3.900 Eura sa dimenziono malim kutijama Excite X 12 koje su trebalo da napune prostor od cca 50m2. Zahvaljujuci odlicnoj sinergiji sa Electrocompaniet integralcem PI-1 i CD plejerom PC-1 dobiili smo bogat i detaljan zvuk, a nasi strahovi da pojacalo od 50W i po dimenzijama mala kutija X 12 nece uspeti da se izbori sa velikim prostorom i punom salom posetilaca, se pokazala pogresnom. Zvuk je bio iznenadjujuce kvalitetan i sa cak neverovatno dobrom reprodukciom bas podrucja kojoj niko od prisutnijh nije mogao staviti nikakvu primedbu, narocito imajuci u vidu da govorimo o malim kutijama cija je cena svega 800 Eura. Kao i ranije zvuk malog sistema je mozda ostavio veci (ne i bolji) utisak na mnoge, upravo zbog relativno skromne cene predstavljenog sistema. Dynaudio Excite X-12 su kutije koje su dobile najvise ocene od svih vodecih svetskih audio magazina, kao sto je Stereophile (USA), sto samo potvrdjuje da dobar zvuk koji ste i Vi culi tokom prezentacije nije slucajnost. Vazno je napomenuti da smo vec po tradiciji koristili nase favorite, kablove Transparent Audio koji su i ovoga puta u potpunosti ispunili svoj zadatak.

Kao i mnogo puta ranije isticali smo da je sinergija celog sistema ono cemu treba teziti jer uvek slusamo zvuk sistema a ne samo ovu ili onu pojedinacnu komponentu. Upravo je to razlog sto smo Vam za svaku prezentaciju prikazivali razlicite kombinacije koje su medjusobno bile dobro ukomponovane pa je i rezultat morao da bude dobar sto ste nam i potvrdjivali tokom i nakon prezentacije.
Mnogo vise o sklapanju Vaseg buduceg sistema mozete procitati u delu sajta „vazni saveti”. Procitajte ga. Bez obzira na Vase iskustvo treba se podsetiti nekih vaznih stvari koje su od posebnog znacaja za one koji u narednom periodu planiraju kupovinu novog muzickog sistema ili neke komponte. U koliko imate dilemu ili Vam treba prijateljski i strucan savet javite se ili nas posetite.

Prema informacijama organizatora poseta je bila dosta bolja nego prvog vikenda ali ipak manja nego na ranijim sajmovima. Moguce, nismo bas primetili neku razliku jer je sala Ostrog uvek bila puna sto samo potvrdjuje cinjenicu da smo u oba dana imali dobru prezentaciju koja je tako snazno privlacila Vasu paznju. Svakako pogledajte i intervju sa ove lepe manifestacije: http://www.youtube.com/watch?v=DfZH_IbzneE

U medjuvremenu, zahvaljujemo Vam se na lepim recima podrske i ocekujemo Vas u nasem izlozbenom prostoru u okviru SAVA CENTRA u takozvanoj delegatskoj jedinici 34, na 2. spratu.

Vas VOX TRADE

amplifikacija mali sistemEXCITE X 12mali sistem 1Focus 220pripremeraznosoba-d-3soba l2veliki sistem 1veliki sistem 2veliki sistem 3veliki sistem 4veliki sistem 5


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu