Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

7.03.11 Hi-Files audio show 26.-27. marta 2011!!!

Vreme zaista brzo prolazi pa se mnogima cini da je jesenji hi-fi sajam upravo prosao, a nova ”zurka” je vec tu.

Ovoga puta cemo Vam prikazati jedan, ne previse skup, sistem sastavljen od izvrsnih komponenata koje su dobile bezbroj pojedinacnih nagrada ali sada u biranom drustvu. Ovo je veoma vazno jer ono sto cujemo je uvek zvuk sistema a ne zvuk neke pojedinacne komponente, pa je uparivanje komponenata od izuzetnog znacaja za konacan rezultat i dobijeni zvuk, a upravo tu mnogi grese. Potpuno smo sigurni da cete biti odusevljeni onim sto cete cuti kod nas.
Baza naseg sistema ce biti zvucnici Dynaudio EXCITE X32 koji su kao sto znate u poslednjih godinu dana dobili dosta nagrada u razlicitim kategorijama, pa je nas izbor pao upravo na njih, kako bi se i Vi uverili u njihov nesporni kvalitet uz veoma prihvatljivu cenu. Posebnu draz i lepotu ovim zvucnicima ce dati i specijalni crni klavir lak koji se od skoro moze posebno narucivati pored osnovnih boja prirodnih furnira drveta.

Njih ce napajati najnoviji Electrocompanietov integralac ECI 5 MK2, koji je svuda u svetu izazvao fantasticne kritike, pa i nije cudo sto se na njega ceka cak 8-10 nedelja, sto do sada nije bio slucaj, kada je u pitanju ova sjajna norveska firma. Da bismo sto bolje uklopili ceo sistem, za izvor smo odabrali odlicni Electrocompaniet ECC-1. Kablovi (strujni, interkonekcioni i zvucnicki) po celoj liniji ce biti nezamenjivi Transparent Audio koji ce dati svoj doprinos dobrom zvuku.

Verujemo da cete nas kao i ranije posetiti u velikom broju, podrzati nas i zajedno sa nama uzivati u carima kvalitetne muzike i zvuka.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu