Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

30.6.2015 Muzicko savrsenstvo - MOON 780D Evolution

Fantastican uspeh koji su postigli sa NEO D/A konverterima kanadskim inzenjerima je bila inspiracija da i najzahtevnijim audiofilima ponude DAC ali ovoga puta model iz njihove vrhunske serije Evolution. Na nedavno odrzanom Hi-Fi sajmu u Minhenu predstavljena je nova zvezda, MOON-ov DAC sa oznakom MOON 780D Evolution.
MOON 780D je projektovan kao potpuno balansirani, diferencijalni, dual mono konvertor sa dva odvojena DAC cipa od kojih se svaki sastoji od 16 specijanih DAC kola koja mogu da dekodiraju i reprodukuju sve najkvalitetnije audio formate od DSD quad, DXD do PCM 32 bits/384 khz.
Po svojim sonicnim karakteristikama ovaj DAC ce nadmasiti svetski priznati 750D i to u svim parametrima ali bi ipak istakli daleko vecu dinamiku, jos manje suma i mnogo vise detalja a samim tim i vecu zvucnu sliku. Da bi sve podigli na najvisi nivo uz ovaj vrhunski DAC standardno dobijate i MOON Mind 180 streamer koji ce Vam omoguciti da koristite sve audio zapise koji se mogu naci na internet mrezi ukljucujuci i fantasticni TIDAL muzicki servis koji nudi najvecu biblioteku nekompresovane muzike i to u maksimalnoj rezoluciji.
Ovo tehnolosko “cudo“ ce u prodaji biti u trecem kvartalu ove godine a sudeci po prvim komentarima i analizom tehnickih podataka jasno je da se radi o zaista vrhunskom proizvodu koji ce stajati rame uz rame sa najboljim konverterima koje trenutno mozete naci na svetskom trzistu bez obzira na njihovu cenu. Ovaj DAC je po svemu najnapredniji i najkvalitetniji uredjaj koji je MOON za 35 godina postojanja projektovao i kojim ce se ponositi dugi niz godina.
Za sve ljubitelje vrhunskog zvuka novi DAC ce biti prava poslastica i izazov.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu