Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

18.06.2014 Novi Contour Limited Edition

Imajuci u vidu sjajne rezultate koje su dobili kod nove Confidence Signature serije inzenjeri Dynaudia su odlucili da na slican nacin modifikuju i dva izvanredna modela iz aktuelne serije Contour i udahnu im novi zivot.
Planirano je da nova Limited Edition serija bude radjena u ogranicenom broju sto ce audiofilima i ljubiteljima Dynaudio zvucnika predstavljati poseban izazov.
Spolja gledano zvucnici ce biti pravljeni u high gloss finisu i u tri boje. U ponudi ce biti tri prelepa furnira i to Mocca, Bubinga i posebna verzija Walnut-a. Prednja ploca je kao kod nove Platinum serije mat crna. Za one koji imaju posebne zelje u ponudi ce biti i crni klavir lak dok ce njihova prednja polirana Stainles Steel ploca biti posebna atrakcija i potpuni kontrast u odnosu na crni klavir lak.
Pored daleko lepseg i atraktivnijeg finisa treba reci da su uradjene bitne promene koje su doprinele boljem ukupnom zvuku posebno u gornjem srednjem i visokom spektru. Visokotonac je pretrpeo neznatne promene a najvaznija je potpuno nova kalota izradjena po najnovijoj DY metodi koja se pokazala kao daleko bolja od predhodne verzije. Skretnica je sustinski ostala ista ali su upotrebljene kvalitetnije i skuplje komponente medju kojima se posebno isticu novi Thin Film Ceramic Resistors. Da bi sve bilo kako treba upotrebljeno je i high grade OFC ozicenje. Razlike u zvuku su veoma jasne i cujne pa ce uz novi i prelepi finis ova verzija modela Contour S1.4 LE i Contour S3.4 LE brzo naci kupce i kod nas. Proizvodnja je planirana za jesen a povecanje cene u odnosu na standardni model je oko 10% sto imajuci u vidu prelep, liksuzan dizajn i jos vaznije bolji zvuk predstavlja minimum za koji apsolutno vredi doplatiti trazenu razliku. Jedna od mogucnosti o kojoj razmisljamo za jesenji Hifi show su i Contour S3.4 LE sto znaci da cete i Vi imati mogucnost da ih vidite i cujete.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu