Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

10.03.15 MOON Neo 260D

SimAudio Moon Neo 260D

Ovaj novi CD plejer-transport je preuzeo mnoga resenja koja su primenjena kod njegovog starijeg, veceg i mnogo skupljeg brata MOON 650D iz serije Evolution.

Neo 260D je napravljen tako da ga mozete koristiti kao izvanredan CD transport ili kao kompletan CD plejer. Ako zelite da ga direktno prikljucite na Vas PC i to je sada moguce uz maksimalnu rezoluciji (24/192) pa cete tako iskoristiti sve mogucnosti koje pruza njegov superiorni 32 bitni procesor sa upsamplingom. Veoma pazljivo je odradjen i analogni deo sa veoma kvalitetnim napajanjem pa su tako njegove sonicne karakteristike slicne onima koje mozemo naci samo kod dosta skupljih uredjaja. Kupujuci ovaj CD plejer dobicete optimizovan i tehnoloski superioran uredjaj sa svim opcijama koje jedan moderan plejer moze da ima ali i vise od toga. Vec posle prvih odsviranih nota shvaticete da je u pitanju zaista odlican uredjaj u kome cete uzivati dugi niz godina.

U koliko zelite jos bolji zvuk onda cete se odluciti za razdvojenu kombinaciju i CD transport opciju sa jednim od izvanrednih MOON DAC-ova koji su u ponudi a tu pre svega treba izdvojiti fenomenalni Moon NEO 380D. Ovaj DAC je njegov pravi partner kako po svojim sonicnim karakteristikama tako i po dizajnu koji se uklapa uz prelepu liniju Neo 260D. Tu su i ostali konvereri iz MOON produkcije pa tako Vas sistem lako mozete prilagoditi mogucnostima.

Pored luksuznog i atraktivnog izgleda prednja aluminijumska ploca se moze izabrati u crnom, srebrnom ili dvobojnom finisu vec prema Vasim afinitetima.

SimAudio Moon Neo 260DSimAudio Moon Neo 260D 1SimAudio Moon Neo 260D SimAudio Moon Neo 260D 3SimAudio Moon Neo 260D 4


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu