Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

11.11.10 Izvestaj sa Hi-Fi show-a 6.-7. novembra 2010. – Holiday Inn

Best sound at the show...

Iza nas je jos jedan veoma dobro posecen i organizovan Hi-fi show. Kao i prethodnih osam puta gostoprimstvo nam je pruzio beogradski Holiday Inn hotel a lepo i suncano vreme je ucinilo ovaj dogadjaj jos privlacnijim i lepsim pa se moze slobodno reci da je oko hiljadu posetilaca zaista uzivalo u dobrom zvuku ali i lepom vremenu.

Kao sto smo i najavili u nasoj sobi smo Vam predstavili sledeci sistem:
Zvucnici: DYNAUDIO Confidence 4
Pred pojacalo: MOON P-8 RS
Pojacalo snage: MOON W-7m RS monoblokovi
Strujni, interkonekcioni i zvucnicki kablovi: Transparent Audio

Atraktivnost predstavljenog sistema nas je rukovodila da oba dana svira ista postavka pa su tako svi oni koji su dolazili iz drugih gradova Srbije u nedelju takodje mogli da uzivaju u zvuku izabrane kombinacije. Ako je merilo postignutog kvaliteta zvuka i prezentacije Vasa poseta nasoj sali Studenica onda mozemo da budemo vise nego zadovoljni jer je broj posetilaca uvek bio veoma veliki, cak smo u jednom momentu izbrojali 38 osoba ne racunajuci nas, kao domacine. Na kraju i rezultat glasanja je bio na nasoj strani pa je ukupan zvuk i prezentacija u nasoj sobi dobio najvise Vasih glasova, na cemu Vam se zahvaljujemo.

I ovoga puta zelimo da napomenemo da su veliki trud i ulozena sredstva od strane izlagaca i organizatora vredni pohvale a ovakve prezentacije smatramo da treba i dalje organizovati bez obzira na veoma tesku ekonomsku situaciju. Ako vec nemamo novaca za kupovinu skupih sistema dobro je da bar ovde, u Beogradu, u Srbiji, ljubitelji dobrog zvuka mogu da vide i cuju jedan deo vodecih audio firmi na najbolji nacin.

Oni koji iz bilo kojih razloga nisu mogli da nam se pridruze neka se pripreme za prolecni sajam koji ce nadam se biti tako organizovan da svi izlagaci nastupe u jednom vikendu umesto u dva kao do sada. Nadam se da ce ekipa iz Hi-files casopisa uspeti u svojim nastojanjima i da cete od sledeceg hi-fi sajma sve legalne uvoznike videti na jednom mestu i u isto vreme, sto ce i za Vas, posetioce biti jos interesantnije.

Do sledeceg, prolecnog sajma pozdravljamo Vas i zelimo Vam sve najbolje ukljucujuci i kupovinu bar jedne nove audio komponete.

Vas VOX TRADE

C4C4MoonMoon W7mSistemSistemPublikaWelcome


Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu