Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

26.10.2018 Hi-Fi show 17. i 18. novembra – Holiday Inn – prvi deo

Vreme tece zaista brzo, a pred nama je novi Audio sajam. Kao i ranijih godina, nasa poznata revija Hi-Files je organizator i ovogodisnjeg hifi show, koji je planiran za treci vikend novembra u hotelu Holiday Inn, a nasu prezentaciju videcete u sali OSTROG i u sobi 214 na prvom spratu.

Prateci trendove na hifi trzistu odlucili smo se da Vam predstavimo dve po nasem misljenju, prave zvezde digitalnog zvuka, a to je najnoviji digitalno aktivni i bezicni zvucnik Dynaudio, i to podnostojeci model XEO 30. Predhodni izuzetno cenjeni i nagradjivani zvucnici iz serije XEO (modeli XEO 5 i XEO 6) znacajno su unapredjeni, kako po pitanju pojacane amplifikacije, tako i po pitanju digitalnog dela i softvera.
Novi XEO 30 u sebi sadrzi sve neophodno za reprodukciju, pa nam je potreban samo izvor, a to ce biti izuzetno lep, efikasan i funkcionalan strimer Electrocompaniet model Rena S-1, cime cemo zaokruziti sistem u ovoj sobi. Kako ce to zvucati, cucete i bicete prijatno iznenadjeni, utoliko pre, sto je cena kompletnog sistema izuzetno prihvatljiva, imajuci u vidu postignuti kvalitet zvuka. Ono sto budete culi tokom prezentacije , zvucace indenticno i u Vasoj sobi sa istim sistemom, sto znaci, da nece biti iznenadjenja, ako se odlucite za neki od XEO zvucnika.
Mnogo vise o komponentama ovog sistema cucete tokom prezentacije, pa Vas pozivamo da dodjete, na ovu, za audiofile veoma znacajnu priredbu.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu